Op en aan het water

Hanze Havendag

wanneer
27 mei
plaats
Deventer

Een speciale Havendag in de jachthaven bij ons in Deventer aan de rivier in de IJssel, waar allerlei nautische activiteiten plaats vinden voor jong en oud.

Zonder rivier de IJssel was Deventer nooit een Hanzestad geworden: de handel over water was vervoersmiddel nummer één voor handelaren. Ook nu wordt de rivier nog gebruikt voor vervoer van goederen, maar de rivier is minstens zo belangrijk voor een dagje uit in en om het water. Tijdens de Hanze Havendag maak je kennis met alle activiteiten op en nabij het water in Deventer.

Tijdens de Hanze Havendag vinden er diverse roei- , vaar- en zeil clinics en -demonstraties plaats van de reddingsbrigade, duikvereniging en RC modelboten. Het is mogelijk om diverse schepen te bezoeken. Ook zijn er vaartochtjes, waarbij er verhalen over de Hanze worden verteld. Deze dag is er speciale veerpont verbinding tussen de Worp en de jachthaven.

Wanneer

Locatie

Jachthaven Deventer

Flyboard Team Nederland brengt een uitgebreid bezoek aan de Hanze Havendag, met maar liefst 3 waanzinnige shows en de gehele dag door clinics om flyboarden zelf te ervaren.

Datum: zaterdag 27 mei
Tijdstip: 10:00-17:00 uur
Locatie: Jachthaven Deventer, Rembrandtkade 195
Parkeren: Melksterweide, Bolwerksweg 1, vervolgens met pendelboot naar Hanze Havendag

www.havendeventer.nl