Negen Hanzesteden verbonden door het water

Hanzesteden Marketing

In de Hanzesteden - verbonden door het water - staat de dynamiek in de stad centraal, binnen een historisch Hanzedecor. In de Hanzesteden ontmoet je wereld van vandaag in een historisch decor. De authentieke sfeer, evenementen, gezellige terrassen en economische bedrijvigheid zorgen voor een hippe, eigentijdse, avontuurlijke invulling van de stad voor een dag- of meerdaags bezoek.

Hanzesteden

Negen Hanzesteden verbonden door het water Doesburg - Zutphen - Deventer - Hattem - Zwolle - Hasselt - Kampen - Elburg - Harderwijk

De basis voor samenwerking binnen de Hanzesteden valt binnen het domein vrijetijdseconomie. Hierbij wordt het Hanze’brand’ verder verdiept en willen we de zichtbaarheid vergroten. Wij hebben een intensieve samenwerking met toeristische regio- en stadsmarketingorganisaties en ondernemers worden ook nadrukkelijker betrokken. Het doel van samenwerking is dat door met meerdere steden het label Hanze te laden en te promoten er meer bekendheid, bezoekers en bestedingen worden gegenereerd.

Projecten, middelen en diensten van Hanzesteden Marketing worden mede mogelijk gemaakt door Provincie Gelderland, Provincie Overijssel, NBTC Holland Marketing, Interreg Deutchland Niederland, MarketingOost, Toerisme Veluwe Arnhem Nijmegen en natuurlijk de negen Hanzesteden.

Meer weten over Hanzesteden Marketing? Kijk op www.hanzestedenmarketing.nl