Logies Dat Bolwerck

plaats
Zutphen

Overnachten in Dat Bolwerck

De perfecte combinatie tussen kunst, cultuur, verstilling en natuur.

Overnachten in de bijzondere ambiance van Dat Bolwerck, huis voor Kunst en Gedachten, biedt een onvergetelijke belevenis. Gehuisvest in een rijksmonument uit 1549, met zijn grote stadstuin, omsloten door de historische stadsmuur en stadspoorttoren (Drogenapstoren), brengt je terug in een ander tijdsgewricht, terwijl je toch ook midden in de stad en te midden van hedendaagse kunst en cultuur verblijft. Het is niet zomaar een overnachting in een hotel: het is een ervaring.

Appartement Marktzicht en de Zolderloft

Beide logies zijn ingericht voor twee personen, voorzien van badkamer en uitgebreide kitchenette. Ze bieden uitzicht op de Zaadmarkt en het historische centrum van Zutphen. Ervaar de geluiden van de markt op donderdag en zaterdag en geniet van het authentieke, bruisende, historische centrum van de stad. Eenmaal weer binnen na een dagje Zutphen, wandelen of fietsen kom je direct tot rust.

Logies Marktzicht

Logies Marktzicht is een 2-kamer appartement en kijkt uit op de Zaadmarkt en het historische centrum van Zutphen. Het appartement is voorzien van een woonkamer met uitgebreide kitchenette en ingericht met een eettafel. Naast de ruime slaapkamer met een groot 2-persoonsbed vind je een aparte badkamer met douche, wc en wastafel.

Logies De Zolderloft

Logies De Zolderloft is een prachtige loft waar de historische elementen zoals de houten balken van het monumentale pand bijdragen aan het charmante en luxe gevoel van deze ruimte. De Zolderloft kijkt uit op de Zaadmarkt én op de binnentuin. De loft bestaat uit een grote open ruimte met uitgebreide kitchenette en is ingericht met een eettafel, knusse zithoek en ruim 2-persoonsbed. In de loft bevindt zich tevens een ligbad waardoor de ruimte een extra luxekarakter krijgt. Daarnaast is er een aparte badkamer met wc en ruime douche.

Contactinformatie

Logies Dat Bolwerck

  • Adres Zaadmarkt 112
    7201DE Zutphen
  • website website