evenement

Zaterdagmiddagconcerten Deventer

wanneer
2 oktober
plaats
Deventer
16:00 - 17:00

Op 2 oktober leren wij 'Dulfer & Witteveen' kennen in al hun facetten. Het programma is een bonte mix van stijlen. De fagot en saxofoon vormen zich in gespeelde muziek om tot strijkers, zangers en blazers.

Thomas Dulfer (fagot) en Deborah Witteveen (saxofoon) worden gezien als twee zeer getalenteerde jonge musici. Eerder werden ze aangeduid als ‘aanstormende talenten in de wereld van de klassieke muziek’. Al op jonge leeftijd wonnen zij ieder afzonderlijk, prijzen bij het Prinses Christina Concours en werden onderscheiden met de Classic Young Masters Award. Samen maakten ze deel uit van het JongNBE, de kweekvijver van het Nederlands Blazers Ensemble. Een hechte muzikale vriendschap ontstond en sinds 2017 spelen zij samen onder de werknaam Duo de Bontebal, tegenwoordig beter bekend als “Dulfer & Witteveen”.

In het muzikale spel van dit jonge getalenteerde duo, vormen de fagot en de saxofoon zich om tot de klanken van strijkers, zangers en blazers. Op 2 oktober bestaat het programma uit een bonte mix van stijlen; er wordt werk gespeeld van o.a. Rossini, Rameau, Purcell, Bach en Verhulst. Veelal in eigen arrangementen. Op www.zaterdagmiddagconcertendeventer.nl is het volledige programma van dit concert te vinden.

Wanneer

-

Voor dit concert is geen kaartje nodig.

Het concert wordt uitgevoerd met in achtneming van de geldende regels. In ieder geval is de coronacheck of uw vaccinatiebewijs verplicht.