evenement

Hanze Escape Event Doesburg

wanneer
13 - 14 mei
plaats
Doesburg

Op 13 en 14 mei vindt een uniek event plaats in de 9 Hanzesteden, speciaal voor het Hanzejaar! Alleen in dít weekend is de speciale Hanze Escape Event te spelen, dus houd je agenda vrij en speel deze leuke game in Doesburg of een van de andere Hanzesteden.

Wie weet waar Abraham de mosterd vandaan haalt? Iedereen kent de uitspraak maar hoe zit het met de geschiedenis? Abraham Derksen werkte in de mosterdfabriek in Doesburg en verklapte per ongeluk, toen hij te veel had gedronken, het recept van de beroemde mosterd aan een concurrent uit Deventer. Toen zijn baas Gosen daar achter kwam moest Abraham de stad ontvluchten. Hij heeft wel eens gehoord over de geheime uitgang van de stad maar heeft geen idee waar hij deze kan vinden. Helpen jullie hem ontsnappen voor het te laat is?

De Escape Tours van de Hanzesteden zijn altijd te spelen, maar special voor het weekend van 13 en 14 mei zijn er speciale games met extra vragen en raadsels over de Hanzesteden en het Hanzejaar 2023.

Wanneer

-
-

Prijzen

Deelnameprijs € 29,95 per teams van 2-4 personen

Locatie

Doesburg centrum

Elke Hanzestad heeft een eigen Hanze Escape Tour met bijbehorende ranglijst. Weet jij met jouw team in de top 3 te komen aan het eind van het weekend? Dan val je in de prijzen!