evenement

Winterfestijn Hattem

wanneer
8 dec 2023
plaats
Hattem
14:00 - 21:00

Proef de gezellige winter sfeer, smul van lekkernijen, kom sfeervol shoppen en geniet van straattheater en live muziek.
Vrijdag 8 december 14.00 - 21.00 uur

Vrijdag 8 december 14.00 - 21.00 uur

Hattem is in elk seizoen prachtig en in de winter met sfeervolle verlichting des te meer. De kenmerkende Dijkpoort verlichting leidt je door de gezellige straten, de etalages zijn mooi versierd en op de kerstmarkt op het Kerkplein kun je nog verder onder dompelen in kerstsfeer.

Wanneer

-

Locatie

Binnenstad

De ideale gelegenheid om kerst inkopen te doen en in de kerstsfeer te komen is de gezellige kerstmarkt te vinden o.a. rondom het Kerkplein. Of je nu op zoek bent naar een leuk kerstcadeau, een gave kerstdecoratie of gewoon zin hebt in een vers gebakken lekkernij, je vindt het er allemaal.

Circa 70 kramen, duizenden lampjes en gezellige live muziek en zangkoren in combinatie met knetterende vuur korven zorgen voor een gezellige sfeer. Op de markt kun je o.a. terecht voor warme wollen kleding en accessoires, alsmede originele cadeaus om onder de kerstboom te leggen, maar ook van alles om je woning in Kerstsferen te brengen. Ook is er een grote verscheidenheid aan kerstkaarten, kerststukjes, handgemaakte kerstdecoraties en diverse lekkernijen.

Lekkernijen
Dit jaar zijn er veel foodtrucks zodat je tijdens het shoppen heerlijk kan smullen van allerlei lekkere producten die vers worden gemaakt. Van warme dranken zoals cappucino, sweet caramel en chocomelk met wat zoets tot curry- & braadworst, droge worsten, nacho’s, pizza en verse friet. Ook kun je genieten van oliebollen, stroopwafels, kniepertjes, koop je speciaal biertjes voor thuis en kun je vanaf 17.45 uur een broodje bakken bij een vuurtje, hoe gezellig gaat dat zijn.

Frozen magie
Anna en Elsa komen samen naar Winterfestijn Hattem om er een magisch feest vol verhalen, liedjes en dansen van te maken. Ze vertellen je verhalen en leren je over dat liefde een bevroren hart kan laten smelten en dat brengen ze graag over op prinsjes en prinsesjes die Winterfestijn Hattem bezoeken.

Volg het laatste nieuws op: Facebook en Instagram