De leukste en gezelligste 1-daagse familie stripbeurs van Nederland

Kamper Stripspektakel

wanneer
19 augustus
plaats
Kampen
10:00 - 17:00

De leukste en gezelligste 1-daagse familie stripbeurs van Nederland: Circa 85 kramen met: eerste en tweede hands stripboeken, comics en andere stripgelateerde spullen, ruim 80 tekenaars/scenaristen, Uitgevers, fanclubs en infostands.

Een dag voor de hele familie rond het thema strips. Verkoopkramen, vol met nieuwe, 2e hands- en antiquarische stripboeken, meer dan 80 tekenaars, verzamelaars-clubs, infostands, kindervoorstellingen, workshops, muziek en nog veel meer. Een gezellige dag voor jong en oud in de binnenstad van Hartelijke Hanzestad Kampen.

Het 24e Kamper stripspektakel zal plaats vinden op zaterdag 19 augustus 2023, van 10 – 17 uur. U bent van harte welkom op onze gratis toegankelijke stripbeurs. Wij komen op 19 augustus weer met een groot aanbod van standhouders en tekenaars voor de dag.

Wanneer

-

Locatie

Kamper Stripspektakel

Naast de stripmarkt waar u niet alleen stripboeken kunt kopen, kunt u ook kennis maken met de verschillende tekenaars en auteurs. Verder wordt tijdens deze feestelijke dag regelmatig de nieuwste strips gepresenteerd en kunt u deze later signeren of laten voorzien van een leuke tekening van de maker van het boek. De stripbeurs wordt gehouden in de Oudestraat, de winkelstraat van Kampen, vanaf het middeleeuwse raadhuis tot en met het Van Heutzplein van 10:00 tot 17:00 uur