Hanzesteden Fietsroute

Overnachtingstips langs de Hanzesteden Fietsroute

  • Leestijd 2 minuten
  • 12634 x bekeken

Ontdek eenvoudig de tips voor een overnachting in één van de Hanzesteden! Dan kun je fris aan een etappe beginnen van de Hanzesteden Fietsroute en na een fijne dag fietsen weer heerlijk bijkomen. Na een goede nacht slapen kun je de volgende dag met frisse energie je reis vervolgen. Kies hieronder in welke Hanzestad je een overnachting zoekt. We linken je dan graag naar de leukste overnachtingstips van die stad.

  1. 10

    Overnachtingstips Neuss

    Je bezoek aan Neuss zal een blijvende indruk achterlaten! Begin de Hanzesteden Fietsroute uitgerust en boek een overnachting voordat je begint.

  2. 9

    Overnachtingstips Wesel

    „Vesalia hospitalis – gastvrij Wesel”. Deze erenaam kreeg Wesel in 1578 toegewezen door Vlaamse religieuze vluchtelingen, die zich erg welkom voelden in onze stad. Ook vandaag de dag presenteert Wesel zich nog steeds als gastvrij en open. Bekijk de overnachtingstips in Wesel.

  3. 8

    Overnachtingstips Kalkar

    Ook in Kalkar zijn genoeg mooie en leuke overnachtingslocaties te vinden. We geven je graag de link van de Tourist Info die altijd meer kan vertellen.

  4. 7

    Overnachtingstips Emmerich am Rhein

    De oude Hanze- en Europastad kijkt terug op meer dan 775 jaar stadsgeschiedenis en is tegenwoordig een populaire toeristische bestemming voor gasten van ver en dichtbij. Een mooie plek om even bij te komen!

  5. 6

    Overnachtingstips Nijmegen

    Noviomagus herleef je in de 3 voormalige pakhuizen aan de Waalkade. Boek een unieke, handbeschilderde Romeinse kamer of suite en beleef een historische nacht. In Nijmegen verblijf je niet, je bént er. Bekijk de tips.

  6. 5

    Overnachtingstips Doesburg

    Doesburg heeft net als de andere Hanzesteden zoveel moois, dat kun je niet in één dag bekijken. Blijf daarom lekker slapen bij Stadshotel Doesburg of in een van de romantische B&B's.

  7. 4

    Overnachtingstips Deventer

    Blijf lekker een nachtje slapen in Deventer! Ontdek de leukste plekjes voor een overnachting in Hanzestad Deventer.

  8. 3

    Overnachtingstips Zwolle

    Voor iedereen die een nachtje, een weekend of langer in Zwolle wil verblijven zijn er volop mogelijkheden voor een heerlijk verblijf.

  9. 2

    Overnachtingstips Kampen

    Genoeg leuke (boetiek)hotels en B&B's zijn er in Hanzestad Kampen te vinden. Zo kun je uitgerust aan de volgende etappe beginnen.

  10. 1

    Overnachtingstips Harderwijk

    Je bent aan het eindpunt gekomen van de Hanzesteden Fietsroute. Nagenieten bij één van de prachtige overnachtingslocaties in Harderwijk is dan wel een must.