Deze winkels mag je niet missen in Hattem

Winkelen in Hattem is een verrassingstocht. Hier zijn veel meer leuke winkels dan je misschien zou denken van een klein stadje. Struin langs cadeauwinkels, bijzondere modezaken, kaashuizen en tweedehands winkels. Hattem weet wat de winkelliefhebber wil!

Het Logement: Living & Giving

Deze woon- en lifestylewinkel in het hart van Hanzestad Hattem is verrassend, inspirerend en elke keer weer vernieuwend. Hier vind je de leukste woon- en cadeauartikelen met voornamelijk een landelijke en klassieke stijl.
Kerkstraat 1
www.livinggiving.nl

ModeTheater

Vroeger een gesticht voor oude mannen, nu een bijzondere damesmodezaak. In de winkel met hoge plafonds vind je tussen de mode unieke presentaties en afwisselende kunstexposities. De kleding, accessoires en schoenen zijn betaalbaar en eindeloos te combineren.
Kerkstraat 9
www.modetheater.nl

Bonbonatelier A3

Een chocolaterie met passie! Je vindt hier bonbons, pralines, truffels, chocoladegeschenken, kunstwerken. Te veel om op te noemen en bijna te veel om uit te kiezen. Neem je tijd en het lukt vast.
Kruisstraat 22
www.chocoladenzo.nl

Hattems Kaashuys

Sinds 1993 staat in de Kerkstraat het Hattems Kaashuys. De lekkerste delicatessen op het gebied van kaas, noten, tapas, worst en wijn vind je hier. Speciaal voor fijnproevers!
Kerkstraat 3
www.hattemskaashuys.nl

Nog Steeds Leuk

Nog Steeds Leuk is een mooi initiatief: hier krijgen alle mooie spullen de kans om nog eens gekozen te worden. Denk aan vrolijke, verantwoorde en stijlvolle kinderkleding, duurzaam speelgoed, spelletjes, puzzels. Naast het aanbod aan tweedehands artikelen vind je hier ook kleurrijke handgemaakte accessoires en cadeautjes. ` Achterstraat 42
www.nogsteedsleuk.nl

Vicaris Koffie, thee & Zo

Drie (schoon)zussen met liefde voor goede koffie en thee begonnen dit gezellige zaakje in Hanzestad Hattem. Hier drink je een heerlijk bakje koffie. Liever thee? Ook dan kom je hier aan je trekken; het assortiment is eindeloos.
2e Walsteeg 8
www.vicarishattem.nl

The Celtic Country Store

Waan je even in Engelse en Schotse taferelen. Deze winkel puilt uit van items uit Engeland, Ierland en Schotland. Veel artikelen komen van vooraanstaande traditionele huizen uit Ierland en het Britse Continent.
Ridderstraat 7
www.celticcountrystore.nl

Wereldwinkel

De wereldwinkel vind je door heel Nederland en zo ook in Hattem. Deze winkel staat voor de verkoop van eerlijke handel. Je vindt hier food en non-food artikelen. Van koffie en hagelslag tot beeldjes en boeken.
Ridderstraat 8

Smederij Wessel

Smederij Wessel bestaat uit een smederij en een winkel. In de winkel vindt je sieraden, tassen, horloges. Ze willen toegankelijk zijn voor iedereen en dat is gelukt! Voor de laatste trends ben je hier op het juiste adres. En kom gerust eens terug, want de collectie verandert vaak.
Kerkstraat 41-43
www.smederijwessel.nl

Huis en Hof

In één van de fraaie oude panden in Hattem vind je deze inspirerende woonwinkel. Deze winkel ademt landelijk strak, modern, stoer en chic. De winkel is een begrip in de regio en één blik naar binnen zegt genoeg. Dus, ga je winkelen in Hattem? Zet deze winkel op je lijstje!
Ridderstraat 27
www.huisenhof.nl

Op zondag zijn de winkels in Hattem gesloten. Genoeg tijd om cultuur te snuiven!

#Visithanzesteden