Dit zijn de 6 leukste winkels in Doesburg

Hanzestad Doesburg mag dan bekend staan om de befaamde mosterd, dat is niet het enige wat deze stad te bieden heeft. In de prachtige historische binnenstad schuilen allemaal geheimen. Zoals ontzettend leuke winkels! Stap over de drempel en ervaar het zelf. Dit zijn de leukste winkels in Doesburg.

Chocolaterie Alberdeco

Met alleen al 82 soorten bonbons, is dit een heus chocolade-walhalla. De chocolade wordt uitsluitend gemaakt van duurzaam verbouwde cacao en heeft een verfijnde smaak en geweldige kwaliteit. Leuk (en vooral lekker): er is altijd iets te proeven!
Waar: Kerkstraat 39

LekkerszenZo

Trekdrop, duimdrop, eetpapier, zoethoutjes, ulevellen … de keuze in deze snoepwinkel is reuze. Hier vind het snoep en drop niet in plastic bakken of zakken, maar in ouderwetse glazen potten.
Waar: Kerkstraat 6

Het Gildehof

Aansluitend aan de Mosterdfabriek van Doesburg (een must-see!) vind je Het Gildehof. Dit is een knusse binnenplaats met allerlei oude ambachten en gezellige winkels.
Waar: Nabij Boekholtstraat 22-26

Meipoort

Terwijl je op de achtergrond Franse chansons hoort, dringt de geur van koffiebonen zich in je neus. Hier vind je allerlei producten om je vingers bij af te likken: koffie, thee, bonbons, bier, wijn en olijfolie. De koffie wordt trouwens wekelijks vers gebrand.
Waar: Meipoortstraat 20

Kadoes

Dé plek voor originele en betaalbare cadeaus in Doesburg. Van sieraden tot bijzondere meubels, van sjaals tot tassen en van zonnebrillen tot vazen. Hier kun je heerlijk rustig rondneuzen; ieder cadeau is een feestje!
Waar: Meipoortstraat 18

Mooi ben jij

Voor de nieuwste trends van bekende merken als Nikkie, Shabbies en Riviera Maison ben je bij Mooi ben jij aan het juiste adres. Stap binnen en ontdek een uniek samengestelde collectie van kleding, schoenen en (woon)accessoires.
Waar: Kerkstraat 41

#Visithanzesteden