Gespreid bedje in een

Bed & Breakfast

Filters

Plaats



Bed en breakfasts in de Hanzesteden

Ontdek de Hanzesteden vanuit een bed en breakfast!

Na een dagje slenteren door een historische Hanzestad is het ideaal om even uit te rusten in je bed and breakfast. Gelukkig heb je genoeg leuke B&B’s om uit te kiezen! Profiteer van een comfortabel bed, gastvrije eigenaren en een vers ontbijtje. Zó kun je er de hele dag weer tegenaan.

Hanzestad Elburg
Hanzestad Elburg

Wil je graag de natuur in vanuit een Hanzestad? Verblijf dan bijvoorbeeld in Elburg, Harderwijk of Hattem. Dan fiets of wandel je in no-time door uitgestrekte bossen en over prachtige heidevelden van De Veluwe. Elburg en omgeving ontdek je gemakkelijk vanuit B&B Rose Garden. Deze sfeervolle bed and breakfast ligt aan de rand van het historische centrum en biedt een uitzicht op de stadswal. Ook BenB Zuiderzee in Hattem is perfect voor wandel- en fietsliefhebbers. Het is gelegen aan De IJssel en tegelijkertijd op steenworp afstand van het centrum en Hanzesteden Zwolle en Kampen. Of plan jouw bezoek aan het veelzijdige Harderwijk. Een verblijf in Het Stadslogement biedt je de kans om in enkele minuten naar het centrum te wandelen. Bezoek het stadsstrand en Dolfinarium of ga uitgebreid dineren in een sterrenrestaurant.

Bed & breakfast in Hanzestad Zwolle

Op zoek naar een bed & breakfast in Zwolle? Dan heb je volop keuze! Zo kun je verblijven in de rustig gelegen B&B De Langenlee. Deze prachtige boerderij ligt in het buitengebied van Zwolle maar de historische binnenstad is makkelijk bereikbaar per fiets of auto. Zoek je iets in het centrum? Verblijf dan in de unieke B&B De Pelsertoren. Deze bed en breakfast in Zwolle is gevestigd in een middeleeuwse verdedigingstoren. Ga shoppen, bezoek Museum De Fundatie en ga lekker borrelen op het dakterras!

B&B Boat Boutique in Zwolle
B&B Boat Boutique in Zwolle

Nog zo’n bijzondere bed & breakfast in Zwolle vind je nabij de stadsmuur: Boat Boutique. Deze B&B-woonboot ligt in de mooie Thorbeckegracht. Profiteer van veel comfort en dát op loopafstand van alle bezienswaardigheden! Een van deze bezienswaardigheden is De Sassenpoort. De luxe B&B Bij De Sassenpoort is the place to be om dit monument te bezoeken. Het ligt pal aan het gezellige Bethlehemkerkplein waar je tal van terrasjes vindt. Deze bed & breakfast is voorzien van mooie kamers met boxspring bedden, een smart-TV, gezamenlijke keuken en dakterras. Het verse ontbijtje kun je dus zowel op je kamer als op het dakterras nuttigen.

Luxe bed & breakfasts in Deventer

B&B In Het Bergkwartier in Deventer
B&B In Het Bergkwartier in Deventer

Ook Deventer beschikt over tal van leuke bed & breakfasts. Wat dacht je van B&B In Het Bergkwartier? Dit ruim opgezette appartement ligt in hartje Deventer en biedt gratis parkeergelegenheid. Dat is mooi meegenomen! Eveneens in het centrum ligt het Van Marlehuis. Hier overnacht je in een monumentaal pand met eigen woonkamer, badkamer met ligbad en gezellig terras. In het buitengebied vind je B&B Het Groene Bed. Kom tot rust op je kamer met boxspring bed, eigen badkamer en geniet ‘s ochtends van een vers ontbijt met eigengemaakte producten.

Of verblijf in een bed & breakfast in Zutphen

Hanzestad Zutphen is zéker de moeite waard. Boek jouw stedentrip en verblijf bijvoorbeeld in B&B De Roode Haan. Overnacht in een ruim appartement die van alle gemakken voorzien is, met winkels, horeca en uitgaansgelegenheden om de hoek. Gevestigd in een oude timmerwerkplaats vind je de unieke B&B Hut 16. Deze accommodatie beschikt over een grote woon- en eetkamer, luxe badkamer en comfortabel bed. Overnachten met uitzicht op de historische markt van Zutphen? Kies dan voor B&B Dat Bolwerck. Dit gezellige appartement bestaat uit twee kamers en een zonnig terras, waar je in de zomer kunt genieten van een ontbijtje in de zon.

Bed en breakfast in Nederland? Kies de Hanzesteden!

Dus, wanneer je op zoek bent naar een bed en breakfast in Nederland, dan mag je de Hanzesteden niet overslaan. Er is zoveel te beleven en te zien in deze pareltjes! Hanzestad Doesburg kun je perfect ontdekken vanuit de centraal gelegen B&B Het Rode Pakhuis. Grenzend aan de Vischmarkt ligt dit pakhuis met alle benodigdheden voor een geslaagd weekendje weg.

B&B Borghoeve in Hasselt
B&B Borghoeve in Hasselt

Alle hotspots van Kampen bezoek je gemakkelijk vanuit B&B De Stadsboerderij in hartje centrum. Hier vind je 4 karakteristieke gastenverblijven met een bijzondere inrichting. Iedere ochtend krijg je ontbijt op je kamer of in de gemeenschappelijke ontbijtkamer. Een weekendje naar de nabijgelegen Hanzestad Hasselt? Kies dan voor B&B Borghoeve Hasselt. Dan profiteer je van gezonde boeren buitenlucht, een goed gevulde koelkast en een prachtig uitzicht over de landerijen. Welke Hanzestad is jouw favoriet?