24 uur in ...

De 1,5 meter Hanzeflyer

  • Leestijd 1 minuten
  • 6141 x bekeken

We willen je graag goed kunnen gidsen naar de juiste plekken. Er zijn gelukkig nog veel uitjes in de 1,5 meter samenleving te bedenken. Met de ruimte in negen Hanzesteden in Overijssel, Gelderland en het ommeland zijn er zelfs coronaproof groepsuitjes te doen. Daarom zijn al deze tips gebundeld in een inspiratieflyer die maar liefst 1,5 meter lang is!

Je hoeft niet naar ‘daar’ om nieuwe dingen te ontdekken, dat kan ook vlakbij huis. Vergaap je aan wereldse kunst in een museum met een wolk erop. Verwonder je over een hypermodern stadhuis middenin een eeuwenoude omgeving. Laat je meevoeren door theater, kunst en muziek. Laat je omarmen door vestingmuren en rivierdijken, door de oevers van de IJssel en het rijke groen, overal. Pak de fiets en ontdek ook de ommelanden. #hiermoetjezijn

De 1,5 meter
Hanzeflyer
De 1,5 meter Hanzeflyer

Haal hem op, lees alle tips online of download de flyer

De 1,5 meter Hanzeflyer is te verkrijgen bij de Tourist Info's / VVV's in de Hanzesteden en bij vele overnachtingsmogelijkheden in en rondom de negen Hanzesteden in het oosten. Uiteraard kun je de tips ook online lezen!

Ja, ik wil online alles lezen

Ik wil de flyer graag downloaden

Echt anderhalve meter!
Echt anderhalve meter!