Winkelen

Deze winkels mag je niet missen in Doesburg

 • Leestijd 2 minuten
 • 6233 x bekeken

Hanzestad Doesburg mag dan bekend staan om de befaamde mosterd, dat is niet het enige wat deze stad te bieden heeft. In de prachtige historische binnenstad schuilen allemaal geheimen. Zoals ontzettend leuke winkels! Stap over de drempel en ervaar het zelf. Dit zijn de leukste winkels in Doesburg.

 1. 8

  Jets Style

  Van kleding tot interieur en van kaarten tot sieraden. Een kleine winkel met veel leuke spullen om je huis mee te vullen!

  Waar: Ooipoortstraat 1

 2. 7

  Lekkers2Go

  Loop binnen in deze rijk gevulde oud Hollandse snoepzaak en sta versteld van de hoeveelheid snoep die ze hier verkopen. Met zo'n 400 verschillende snoepsoorten moet er wel wat tussen zitten dat je lekker vindt. Kan jij de verleiding weerstaan?

 3. 6

  Het Gildehof

  Aansluitend aan de Mosterdfabriek van Doesburg (een must-see!) vind je Het Gildehof. Dit is een knusse binnenplaats met allerlei oude ambachten en gezellige winkels.

  Waar: Nabij Boekholtstraat 22-26

 4. 5

  Doesburgse Mosterd museumwinkel

  Doesburg staat al eeuwenlang bekend om haar mosterd. Al sinds 1457 wordt er in deze stad mosterd geproduceerd. Wat is er nou beter dan even langs de Doesburgse Mosterd museumwinkel te gaan om iets van deze Hanzelekkernij te proeven?

  Waar: Boekholtstraat 22-26

 5. 4

  Cotton & Coffee

  Cotton & Coffee is een winkel die nog maar sinds 2019 haar deuren heeft geopend. Neus door de collecties en plof tijdens het winkelen neer voor een heerlijke bak koffie om even bij te komen. En dat zonder de winkel te verlaten!

  Waar: Boekholtstraat 9

 6. 3

  Kadoes conceptstore

  Of je nu op zoek bent naar sieraden, kleding, schoenen of een leuk cadeautje, bij Kadoes vind je het! Met de nieuwste trends en leuke combinaties is de kans klein dat je met lege handen naar buiten gaat.

  Waar: Meipoortstraat 18

 7. 2

  De Kaarsenstudio

  Vind jij het heerlijk om 's avonds een paar kaarsjes aan te steken? Naast sfeervolle kaarsen vind je hier ook veel andere accessiores om je inrichting helemaal af te maken.

  Waar: Meipoortstraat 31

 8. 1

  HANS Ouderwets lekker

  Wil jij jezelf of iemand anders even lekker verwennen? Dan moet je dringend langs HANS Ouderwets lekker gaan. Naast de heerlijk cakes, taarten en koeken vind je hier ook typische Hanzelekkernijen. Ga eens langs voor dé Hanze-ervaring tijdens het winkelen!

  Waar: Kerkstraat 38