Hippe Hanzesteden

Houd afstand, maar koop dichtbij

  • Leestijd 2 minuten
  • 1691 x bekeken

Het corona virus heeft enorme impact op onze samenleving. Ook voor winkeliers en horecabedrijven zijn het uitdagende tijden. Onder het mom 'houd afstand, maar koop dichtbij' geven we je per Hanzestad een aantal tips om het jezelf makkelijk te maken en tegelijk de lokale ondernemers te steunen! Heb je een tip voor de redactie? Mail dan naar info@hanzestedenmarketing.nl

Fotocredits: Bijzonder Plekje

Deventer

In deze bijzondere tijd moeten we elkaar een beetje extra helpen! Vanwege het coronavirus zijn veel mensen aan huis gebonden en restaurants zijn gesloten. Deventer ondernemers slaan de handen ineen met een creatieve oplossing. Heb je thuis iets nodig uit de winkel of zin in lekker eten? Winkels en restaurants bezorgen bij jou thuis. De Deventer binnenstad komt naar je toe!

Bestel hier

Doesburg

In Doesburg vind je verschillende restaurants met een afhaal- en bezorgservice

Elburg

In deze vestingstad vind je heel veel eetgelegenheden. Bij een aantal kan je smaakvolle maaltijden afhalen of laten bezorgen.

Restaurants die in Elburg bezorgen

Ook Stadscafé de Tapperij bezorgt maaltijden aan huis.

Winkels WieBezorgtWat: mkbhelpt.nl heeft een bezorgsite ontwikkeld voor ondernemers uit de gemeenten Elburg en Nunspeet die op dit moment gebruik maken van thuisbezorging van hun producten.

Harderwijk

Harderwijk staat bekend om de vele horecagelegenheden en ook in deze bijzondere tijden staan zij voor je klaar. Kijk op deze website voor een overzicht.

Hasselt

voor de Hanzestad Hasselt is een speciale website opgericht: https://bezorgeninhasselt.nl/

Op deze website vind je een overzicht van restaurants en winkels die bezorgen in Hasselt.

Hattem

Voor een overzicht van alle initiatieven in Hattem ga je naar www.hattembezorgt.nl

Hattem
Hattem

Kampen

In deze hartelijke Hanzestad hebben ondernemers de handen uit de mouwen gestoken en zijn ze je graag van dienst.

De restaurants in Kampen en de winkels die producten thuis bezorgen vind je op bezorgeninkampen.nl

Zutphen

Deze Hanzestad staat bekend om de vele winkels en gezellige horecagelegenheden. Ook hier hebben de ondernemers niet stilgezeten.

Winkels die thuisbezorgen vind je op deze website Ook de restaurants hebben de krachten gebundeld. Hier vind je een overzicht van de eetgelegenheden.

Zwolle

Er zijn talloze restaurants in deze Hanzestad waar je maaltijden kan afhalen of deze voor je thuisbezorgen. Het overzicht met eetgelegenheden vind je hier.

De winkeliers hebben de krachten ook gebundeld. Zij presenteren zich op www.kooplokaalinzwolle.nl