Winkelen

Deze winkels mag je niet missen in Hattem

 • Leestijd 2 minuten
 • 13609 x bekeken

Winkelen in Hattem is een verrassingstocht. Hier zijn veel meer leuke winkels dan je misschien zou denken van een klein stadje. Struin langs cadeauwinkels, bijzondere modezaken, kaashuizen en tweedehands winkels. Hattem weet wat de winkelliefhebber wil!

 1. ModeTheater

  Vroeger een gesticht voor oude mannen, nu een bijzondere damesmodezaak. In de winkel met hoge plafonds vind je tussen de mode unieke presentaties en afwisselende kunstexposities. De kleding, accessoires en schoenen zijn betaalbaar en eindeloos te combineren.

  Waar: Kerkstraat 9

 2. Bonbon Atelier A3

  Een chocolaterie met passie! Je vindt hier bonbons, pralines, truffels, chocoladegeschenken en kunstwerken. Te veel om op te noemen en bijna te veel om uit te kiezen.

  Waar: Kruisstraat 22

 3. De Leckernij

  Sinds 1993 staat in de Kerkstraat het Hattems Kaashuys. De lekkerste delicatessen op het gebied van kaas, noten, tapas, worst en wijn vind je hier. Speciaal voor fijnproevers!

  Waar: Kerkstraat 3

 4. Nog Steeds Leuk

  Nog Steeds Leuk is een mooi initiatief: hier krijgen alle mooie spullen de kans om nog eens gekozen te worden. Denk aan vrolijke, verantwoorde en stijlvolle kinderkleding, duurzaam speelgoed, spelletjes, puzzels.

  Waar: Kerkstraat 47

 5. Mevrouw de Buurvrouw Koffie, thee en leuks

  Bij Mevrouw de Buurvrouw Koffie, thee en leuks in Hanzestad Hattem proef je de liefde voor goede koffie en thee meteen. Hier drink je een heerlijk bakje koffie. Liever thee? Ook dan kom je hier aan je trekken; het assortiment is eindeloos.

  Waar: 2e Walsteeg 8

 6. The Celtic Country Store

  Waan je even in Engelse en Schotse taferelen. Deze winkel puilt uit van items uit Engeland, Ierland en Schotland. Veel artikelen komen van vooraanstaande traditionele huizen uit Ierland en het Britse Continent.

  Waar: Ridderstraat 7

 7. Smederij Wessel

  Smederij Wessel bestaat uit een smederij en een winkel. In de winkel vindt je sieraden, tassen, horloges. Ze willen toegankelijk zijn voor iedereen en dat is gelukt! Voor de laatste trends ben je hier op het juiste adres. En kom gerust eens terug, want de collectie verandert vaak.

  Waar: Kerkstraat 41-43

 8. Huis en Hof

  In één van de fraaie oude panden in Hattem vind je deze inspirerende woonwinkel. Deze winkel ademt landelijk strak, modern, stoer en chic. De winkel is een begrip in de regio en één blik naar binnen zegt genoeg. Dus, ga je winkelen in Hattem? Zet deze winkel op je lijstje!

  Waar: Ridderstraat 27