Dagje weg

Zwolle in de herfst en winter

 • Leestijd 2 minuten
 • 2437 x bekeken

Kom, ga mee.. dan gaan we samen de herfst en winter omhelzen in Zwolle! Er valt genoeg te doen, zoals het super gave IJsbeeldenfestival of de highlights van deze Hanzestad ontdekken. Wij hebben een aantal tips op een rijtje gezet, veel plezier!

 1. 5

  De highlights van Zwolle

  Wat moet je nou echt zien en gedaan hebben in Zwolle? Zet deze 10 tips in ieder geval maar op je bucketlist en zorg dat je ze afstreept! Perfect voor zowel koude, regenachtige dagen als een zonnetje op een herfstige/winterse dag.

 2. 4

  Eten en drinken in Zwolle

  De hele dag al in Zwolle rond gelopen of ’s avonds nog van plan om er heen te gaan? Dan kan je heerlijk eten in Zwolle. Ontdek de 9 (!!) lekkerste restaurants via de knop hieronder!

 3. 3

  Winkelen!

  Een kringloopwinkel, vintagewinkeltje, snoepwinkel.. in Hasselt heb je het allemaal en loop je zo van het ene winkeltje naar het andere. Perfect voor een najaarsdagje!

 4. 2

  Aan de wandel

  Een wandelroute volgen in Zwolle? Dat is echt geen probleem. Er zijn genoeg routes te vinden, van in de stad, de natuur of langs de IJssel. Via de knop ontdek je maar liefst 5 (!!) wandelroutes en volgens ons ook de mooiste!

 5. 1

  Stadsgids wandeling

  Naast de prachtige wandelingen die je zelf kan doen, kan je in Zwolle ook ontdekken samen met een stadsgids. Ontdek alle ins & outs van deze Hanzestad!