Stedentrips

Najaar in Zutphen

 • Leestijd 2 minuten
 • 2418 x bekeken

Hoodies, kampvuren, knuffelen. De herfst is begonnen en de winter komt eraan! Een mooie tijd om Zutphen te bezoeken en wat is er veel te doen. We hebben een aantal tips voor jou op een rijtje gezet.

 1. 6

  Nachtje weg

  Of je nou een nachtje weg wilt met je geliefde, vrienden, familie of misschien juist alleen met jezelf.. in Zutphen heb je keus genoeg. Van huisjes tot B&B tot een prachtig hotel. Rust lekker uit of ga ook op pad, maar bovenal.. geniet!

 2. 5

  Zutphen aan de wandel

  Een stadswandeling, boswandeling of langs de IJssel? In Zutphen kan het! Met 30 minuten wandelen word je creatiever, verlaagt je hartslag en laad je weer op. Schoenen aan en gaan dus!

 3. 4

  Dagje uit met de (klein)kinderen

  Een dag met de (klein)kids wat doen in Hanzestad Zutphen? Dat kan zeker! Doe een speurtocht, ga klimmen, buitenspelen of op een druilerige dag lekker binnenspelen

 4. 3

  Musea in Zutphen

  Musea en galeries heb je in Zutphen genoeg en zijn zeker een bezoekje waard! Klik op de knop hieronder en ontdek wat deze Hanzestad hierin allemaal te bieden heeft.

 5. 2

  Stadsgids wandeling

  Naast de prachtige wandelingen die je zelf kan doen, kan je in Zutphen ook ontdekken samen met een stadsgids. Ontdek alle ins & outs van deze Hanzestad!

 6. 1

  Lekker eten in Zutphen

  In Zutphen zijn heerlijke restaurants, maar dan hebben we het nog niet gehad over hoe bijzonder sommige zijn ingericht. Zo kan je in Zutphen bijvoorbeeld eten in een restaurant in Middeleeuwse stijl of in een monumentaal pand. Veel plezier!