Dagje weg

Hattem bezoeken in het najaar!

 • Leestijd 2 minuten
 • 813 x bekeken

Herfst, winter, kaplaarzen aan, banjeren in de plassen, donkere dagen, paraplu mee, kaarsjes aan, boswandeling, eikeltjes zoeken, sneeuwvlokjes vangen, kom naar Hattem en geniet van het najaar!

 1. 5

  Wandelen in Hattem

  Wil jij even helemaal genieten van dat najaars zonnetje of gewoon lekker uitwaaien? Dan ben je in Hattem aan het goede adres. Maak een lekkere wandeling door de stad of in de natuur!

 2. 4

  Breng een bezoek aan de musea

  Regent het? Sneeuwt het? Schijnt de zon? Het kleine Hattem is niet één maar drie musea rijk! En deze musea zijn bij elk weer het zeker waard om te bezoeken en ook de buitenkant van de musea zijn al een plaatje.

 3. 3

  Heerlijke restaurantjes

  De hele dag al in Hattem rond gelopen of ’s avonds nog van plan om er heen te gaan? Dan kan je heerlijk eten in Hattem. Ontdek de 5 lekkerste restaurants via de knop hieronder!

 4. 2

  Stadsgids wandeling

  Naast de prachtige wandelingen die je zelf kan doen, kan je in Hattem ook ontdekken samen met een stadsgids. Ontdek alle ins & outs van deze Hanzestad!

 5. 1

  Wandelen bij de Leemkule

  @Kioskdeleemcule via Instagram geeft als tip om te wandelen bij de Leemkule! Je kan beginnen bij de carpoolplaats bij Hattem. Een klein stukje fietspad en dan linksaf het zandpad op. Een wandeling met veel bos, zandpaden en natuurlijk de Leemkule.