Dagje weg

Doesburg in het najaar!

 • Leestijd 2 minuten
 • 1647 x bekeken

Doesburg is dan wel de allerkleinste gemeente in de Achterhoek, er is genoeg te doen ook in het najaar! Wij hebben voor jullie een aantal tips op een rijtje gezet. Kom naar Doesburg en ontdek.
*Evenementen onder voorbehoud i.v.m. geldende coronaregels.

 1. 6

  Kerstmarkt

  De Kerstmarkt in Doesburg op zaterdag 11 december. Ze mogen weer en wat wordt het gezellig! Struinen over de markt en genieten van goede sfeer. Bij zijn is meemaken!

 2. 5

  Cultuursnuiven

  Hanzestad Doesburg zit vol van cultuur! De stad bruist en heeft alles wat je wilt. Van musea en kerken tot evenementen. Culturele bezienswaardigheden genoeg!

 3. 4

  Wandelen in Doesburg

  Wandelen in Doesburg, dat is optimaal genieten! Ontdek via de knop hieronder onze vier favorieten die ook perfect zijn voor het najaar.

 4. 3

  Overnachten in Doesburg

  Meerdere dagen genieten van Doesburg en niet heen en weer willen reizen? Dan kan je ook heerlijk overnachten in het prachtige Stadshotel of in één van de mooie B&B ’s.

 5. 2

  Kindergezelligheid

  Een dag met de (klein)kids wat doen in Hanzestad Doesburg? Dat kan zeker! Kom naar het Kinderfilmhuis de Teil of maak een plons het zwembad Den helder.

 6. 1

  Stadsgids wandeling

  Naast de prachtige wandelingen die je zelf kan doen, kan je in Doesburg ook ontdekken samen met een stadsgids. Ontdek alle ins & outs van deze Hanzestad!