Dagje weg

Kom in de herfst naar Deventer!

 • Leestijd 2 minuten
 • 971 x bekeken

Het najaar.. een mooie, gezellige, knusse tijd! Ook in Hanzestad Deventer valt er tijdens het najaar genoeg te doen, van een tof evenement tot leuke activiteiten. Wij hebben een aantal leuke tips voor jullie op een rijtje gezet.

 1. 6

  Wandelen in Deventer

  Wil jij even helemaal genieten van dat najaars zonnetje of gewoon lekker uitwaaien? Dan ben je in Deventer aan het goede adres. Maak een lekkere wandeling door de stad of in de natuur!

 2. 5

  Escape Room

  De Forsaken Escape Room bevindt zich op wel een hele unieke locatie, namelijk in een oude atoomkelder. Hij is gemaakt door fanatieke escape room spelers, die zelf hun eigen ‘droom’ escape room zijn gaan bedenken en bouwen. Een perfecte activiteit voor een regenachtige herfst/winterdag!

 3. 4

  Musea & galeries

  Musea en galeries heb je in Deventer genoeg en zijn zeker een bezoekje waard! Klik op de knop hieronder en ontdek wat Deventer hierin allemaal te bieden heeft.

 4. 3

  Winkelen

  Winkelen? Dan ben je in Deventer aan het goede adres. Een Hanzestad die vol zit met grote ketens, maar ook zeker met leuke boetiekjes. Koud? Kom dan nog even lekker opwarmen in één van de vele restaurantjes aan het grootste en mooiste stadsplein van Nederland, de Brink!

 5. 2

  Wandelen met een stadsgids

  Naast de prachtige wandelingen die je zelf kan doen, kan je in Deventer ook ontdekken samen met een stadsgids. Ontdek alle ins & outs van deze Hanzestad!

 6. 1

  Deventer Street Art wandeling

  Deventer Street Art wandeling wordt als tip gegeven door @deventerwandelinge via IG. De route kan op de fiets (ruim een uur) of wandelend (ruim 1,5 uur) worden gedaan en kom je langs zeer toffe kunst!