Dit zijn de lekkerste restaurants in Hattem

Uit eten in Hanzestad Hattem is alsof je op vakantie bent. Het oude stratenpatroon, de knusse terrassen en de aardige mensen. Hier is het goed vertoeven. Maar naar welk restaurant ga je bij een bezoek aan deze oude Hanzestad? Dit zijn de leukste restaurants van Hattem.

’t Spookhuys

In het enige overgebleven gedeelte van de middeleeuwse burcht St. Lucia, vind je dit prachtige restaurant. Hier geniet je van grillsteakspecialiteiten, maar er zijn ook heerlijke vis- en vegetarische gerechten op de menukaart te vinden.
Waar: Adelaarshoek 18

www.spookhuys.nl

Herberg Molencaten

Herberg Molencaten is een sfeervol restaurant, gelegen midden in de bossen en vlakbij het centrum van Hattem. Geniet bij de openhaard in de molenkamer of op het overdekte terras van allerlei lekkers.

Denk aan een Italiaanse bol met ossenworst, rijk gevulde boerengroentesoep, of een tosti met gebakken champignons, ui en paprika. Ga je dineren? Dan staat er onder andere slibtong, scholfilet, gebakken varkenshaas en friet van zoete aardappel op het menu.
Waar: Molencaten 7

www.molecaten.nl

Banka Hattem

Bij Banka kan je altijd terecht voor een heerlijk gebakje met een goede kop koffie. Daarnaast kan je er genieten van een high tea, goed glas wijn of een heerlijk diner. Banka serveert vooral huisgemaakte gerechten van eerlijke & lokale producten.
Waar: Markt 5
www.bankahattem.nl

’T Zilveren Schaap

Drank- en spijslokaal ’T Zilveren Schaap biedt een uitgebreide koffie- en theekaart met huisgemaakte appeltaart, soep en diverse broodjes. Je kunt er ook hebbedingetjes kopen zoals theedoosjes en wenskaarten. Je kunt hier ook een high tea bestellen met heerlijke zoetigheden, verschillende sandwiches en huisgemaakte quiche. Op de achtergrond klinkt jazzmuziek.
Waar: Markt 10

www.zilverenschaap.nl

Bistro Daandels

Gerijpte stukken vlees, verse vis, heerlijke koffie, top wijnen en nog veel meer.. Het is puur genieten bij Daandels. Deze sfeervolle bistro is gevestigd in een prachtig historisch pand. Vanaf 1425 werd hier al gegeten door vooraanstaande families, waaronder de kunstschilder Jan Voerman maar ook de zus van Herman Willem Daendels.

Waar: Kerkstraat 2
www.daandelshattem.nl

#Visithanzesteden