Deze 7 restaurants in Deventer mag je niet missen

De sfeervolle binnenstad van Deventer leent zich perfect voor een etentje. Of je nu kiest voor Mexicaans, Japans, Frans of Mediterraan - in Deventer kun je het vinden en smaakt het allemaal ontzettend lekker. Ga je uit eten in Deventer, kies dan voor één van deze restaurants.

Vrijwel al deze restaurants serveren traditionele gerechten uit de Hanzetijd en regionale producten. Hanzerestaurants herken je aan het Hanzestedenschildje.

Fooddock

Dé foodhal van Oost Nederland. Bij Fooddock vind je de meest smaakvolle keukens. Van Chinees tot Italiaans, van curry tot friet. Iedereen kan hier genieten van zijn favoriete gerecht.
Waar: Zuiderzeestraat 2
www.fooddock.nl

Marlin Deventer

Al de gerechten zijn dagvers en van een hoge kwaliteit. Bij Marlin schenken ze meer dan 30 wijnen per glas. De sommelier heeft bij elk gerecht een passende kwaliteitswijn uitgezocht.
Waar: Brink 50-51-52-60
www.marlindeventer.nl

El Popo

Dit is hét Mexicaanse restaurant van Deventer en omstreken. De sfeer is ongedwongen en de inrichting kleurrijk. Hier vind je veel Mexicaanse specialiteiten, heerlijke sparerib, sissende fajitas en vegetarische specialiteiten.
Waar: Brink 13
www.elpopo.nl

Restaurant ’T Arsenaal

Een romantische binnentuin waar je op zomerse dagen sfeervol kunt lunchen en romantisch kunt dineren. In de keuken van ’t Arsenaal worden Franse, Mediterrane gerechten bereid. Uitsluitend met verse, eerlijke en regionale ingrediënten.
Waar: Nieuwe Markt 33-34
www.restaurantarsenaal.nl

Chez Antoinette

De Portugese keuken loopt hier als een rode draad door de menukaart. Bijzonder? Jazeker! Er zijn wisselende maandmenu’s, heerlijke vis- en vleesgerechten en ook goede keus in vegetarische gerechten.
Waar: Roggestraat 10-12
www.chezantoinette.nl

A Taste of Honey

Geniet van zelfgemaakte taarten, verse bagels, salades en pure wijnen en bieren. A Taste of Honey is van alles wat en dat maakt het zo bijzonder en leuk. Het is een gezellige, ietwat rommelige gelegenheid met een fantasierijke inrichten. Alles met liefde bereidt!
Waar: Spijkerboorsteeg 27
www.atasteofhoney.nl

Jackies NYC

Dit luxe en trendy restaurant is geïnspireerd op de zinderende en spannende keuken van New York City. Naast vele invloeden uit China Town staat Jackies NYC bekend om haar US Steaks, de verse sushi, kreeg en mooie oesters en specialiteiten als eendenborst en de huisbereide nagerechten.
Waar: Grote Poot 19
www.jackiesnyc.nl

#Visithanzesteden