Arrangementen Hanzesteden

Ontdek de Hanzesteden met een leuk arrangement! Bekijk hier vele mogelijkheden. Klik op het arrangement en neem contact op met de betreffende ondernemer voor meer informatie. Veel plezier gewenst!

Culinair Verwen Arrangement

€ 205,00 p.p.

Spreekt culinair én cultuur je aan? Breng dan een bezoek aan de Hanzestad Deventer en verblijf in Bed & Breakfast het Van Marlehuis.

(H)eerlijk winkelen Zutphen

€ 41,50 p.p.

Pak de fiets langs de IJssel en volg een prachtige route naar het historische centrum van Zutphen.

Culinair aan de IJssel

€ 190,00 p.p.

Eens een keer culinair genieten in Deventer? Dan is dit het arrangement voor u.

Dagje Deventer

gratis p.p.

Lekker dagje met Deventer Koek in Hanzemuseum de Leeuw of de Deventer Koekwinkel, een historische stadswandeling met een gids en een heerlijke lunch. De toren van de Lebuïnuskerk beklimmen en een museumbezoek of vaartocht op de IJssel.

Dagtrip Kampen

€ 45,00 p.p.

Deze dagtrip begint met een historische stadswandeling onder leiding van kunsthistoricus Reinier de wit.

De Hanze komt tot leven...

€ 99,95 p.p.

Hotel Huis Vermeer is een luxe hotel dat midden in het historische centrum van Deventer ligt aan het oudste plein van de stad en aan de voet van de Lebuïneskerk. Laat de Hanzetijd maar tot leven komen.

Deventer Koek

€ 189,50 p.p.

Veelzijdig en uitgebreid arrangement met twee overnachtingen in het Rijksmonument “Hotel de Vischpoorte”. Geniet van al het moois dat Deventer te bieden heeft!

Kuier'n met de wasteile

€ 10,00 p.p.

Waan je voor even in de late middeleeuwen en volg wasvrouw Alijd op haar vaste ronde door het centrum van Hasselt.

Expeditie Havenkwartier Deventer

gratis p.p.

Lang was het Havenkwartier een goed bewaard geheim. Dat is afgelopen jaar al flink veranderd.

Op ontdekkingsreis door Deventer

€ 92,50 p.p.

Een stadswandeling maken, lekker eten, wandelen en shoppen bij de leukste winkeljes in de authentieke straatjes van Deventer.

Van Hanzestad naar IJsselhoeve

gratis p.p.

Zin in een wandelweekend?

2daags Dolfinarium arrangement

€ 49,50 p.p.

Roggen aaien, lekker ravotten en lachen met de walrussen. Het kan allemaal bij Dolfinarium Harderwijk! De dolfijnen zorgen samen met jou voor een onvergetelijke herinnering van deze spetterende dag.

Een Hanzeweekend aan boord

€ 355,00 p.p.

Niets zo leuk en origineel als met een gezelschap overnachten in een heerlijk, comfortabel slaapschip. En het mooie is: overal waar voldoende water is, wordt Josefien ingezet als hotel op locatie. Lekker makkelijk, fijn relaxen en super gezellig.

Fietsarrangement Doesburg

€ 79,00 p.p.

Komt u logeren in de Hanzestad Doesburg en genieten van de prachtige omgeving? Doesburg ligt op het ‘drielandenpunt’ van de Veluwe, de Liemers en de Achterhoek. Ontdek de prachtige fietsroutes door deze bijzondere landschappen.

Hanze Culinair

€ 202,50 p.p.

U verblijft in een knus familiehotel in hartje Deventer met een Hanzewinkel, Hanzemuseum en koffie- en theeschenkerij.

Hanzebeleving Deventer

€ 67,50 p.p.

Een kleinschalig hotel met een eigen Hanzemuseum, een oudhollands snoepwinkeltje en een koffie- en theeschenkerij in de historische binnenstad van Deventer. Hoe leuk is dat? Een verblijf in dit knusse, persoonlijke hotel is een feestje op zich.

Hanzedagtocht

gratis p.p.

Volg een eeuwenoude Hanzeroute! Een ontdekkingstocht door de roemrijke historie van de Hanze van drie Hanzesteden, Deventer, Zutphen en Doesburg.

Hanzepicknick

gratis p.p.

Het Hanzestedenpad is het streekpad dat de historische Hanzesteden langs de IJssel met elkaar verbindt. Naast de hoofdroute (122 km) van Doesburg naar Kampen zijn tien dagwandelingen opgenomen.

Hanzesteden-sloep arrangement

gratis p.p.

In stijl de IJssel af! Groene oevers, een slingerende rivier en de historische rijkdom van oude Hanzesteden maken de IJssel tot de mooiste vaarroute van Nederland.

Hasselt vanaf het water

gratis p.p.

Vanaf het water bekijkt u de stad met heel andere ogen. Vaar door de grachten van Hasselt en laat u verrassen door de pittoreske ophaalbruggetjes, fraaie grachtenpandjes en lommerrijke hoekjes. Een unieke ervaring die u zeker niet mag missen!

Historisch Doesburg

€ 11,50 p.p.

Als we het over historie hebben dan hebben we het over Stadsbierhuys De Waag. Handelaren moesten over de inkomende goederen belasting betalen aan de stad Doesburg.

Historisch Zutphen

€ 69,00 p.p.

Zutphen is met haar 1700 jaar één van de oudste steden van Nederland en heeft een rijke geschiedenis. De inwoners van de stad zijn trots op hun stad en vertellen u er graag over.

Hoogtepunten van de cultuurgeschiedenis Kampen

€ 40,00 p.p.

Kampen heeft één van de best bewaard gebleven historische centra van Nederland en herbergt meer dan 500 monumenten inclusief huizen, poorten en torens.

Hotelarrangement Hanzestad Zwolle

€ 69,50 p.p.

Combineer een bezoek aan Hanzestad Zwolle met een overnachting in Bilderberg Grand Hotel Wientjes. Op loopafstand van Bilderberg Grand Hotel Wientjes bevindt zich het beroemde museum de Fundatie.

Industrie van Toen

€ 13,00 p.p.

De Kalkovens, alleen al de markante kegelvorm maakt nieuwsgierig, is het oudste industriële monument in Hanzestad Hasselt. En het belangrijkste onderdeel van dit arrangement.

Koggetweedaagse

gratis p.p.

Verblijf in Hanzestad Kampen mét overnachting in een heerlijk hotel aan de IJssel.

Lalique arrangement

€ 47,50 p.p.

Ontdek Hanzestad Doesburg aan de hand van dit 2-daags Hanzestad arrangement.

Leer mij Doesburg kennen

€ 33,00 p.p.

Nostalgisch touren in een mini-cooper

gratis p.p.

Leuk! Nostalgisch touren in een mini-cooper langs de Hanzesteden aan de IJssel. Een afwisselende route van 100 kilometer door en langs de Hanzesteden.

Ontdek Elburg te voet en met de boot!

€ 21,50 p.p.

Ontdek Hanzestad Elburg te voet en per boot met een speciaal Hanze arrangement; 2 uur varen waarbij u een Hanze maaltijd kunt nuttigen èn een stadswandeling van anderhalf uur onder leiding van een gids.

Overijsseltrips

gratis p.p.

De historische Hanzesteden bieden volop culturele, culinaire en recreatieve mogelijkheden.

Stadswandelen in Hasselt

€ 4,00 p.p.

Wandel met een ervaren gids langs de sfeervolle grachten en door de smalle straatjes.

Tour de Hanze

€ 6,00 p.p.

Wandel langs de geheimen van de stad Zwolle! De stadsgids vertelt over de geschiedenis van de Hanzestad, bezoekt historische bezienswaardigheden, sfeervolle straatjes en verstopte binnentuinen van Zwolle.

Shop arrangement man Zwolle

€ 49,50 p.p.

Shoppen en overnachten combineren bij Bilderberg Grand Hotel Wientjes. Uitgerust Zwolle ontdekken!