evenement

Festival WOEST

wanneer
30 mei - 3 jun 2022
plaats
Zwolle

Goed nieuws! Festival WOEST vindt in 2022 plaats op 2 juni. We zijn weer volop bezig voor het festival en we gaan er vol vertrouwen vanuit dat dit doorgaat en fantastisch wordt.

Mag jij dit jaar vanuit school Festival WOEST bezoeken? Dan begin je je dag met een toffe band of een storyteller. Daarna mag je zelf aan de bak. WOEST heeft tientallen te gekke workshops ontworpen samen met kunstenaars en jongeren zoals jij. Laat je verrassen en duik in de wondere wereld van WOEST!

WOEST The Village WOEST The Village vindt plaats op 2 juni en wordt gemaakt voor alle volwassenen die om onze jongeren en kinderen heen staan. Want: it takes a village to raise a child! Laat je inspireren en ‘aanzetten’ door eigenzinnige denkers met een verfrissende visie op onderwijs, pedagogiek en didactiek; sprekers met roots in zowel het onderwijs als de kunsten. Zij voeden jou met nieuwe ideeën en visies, met opdrachten en eyeopeners. WOEST The Village is gratis toegankelijk maar je moet wel een ticket bestellen.

Wanneer

-
-
-
-
-

Locatie

Binnenstad Zwolle

Programma-onderdelen: Vocal Statements tijdens het diner Liza Slootman - Audiotour langs zelfbeeld en bodyshaming Katrice Horseley - Een ‘leer-identiteit’ bouwen – welke verhalen geven we onze jongeren? Ype Wielinga - Wat is de waarde van muziek bij het aanspreken van leerlingen? Studio Z – Solo, door middel van mediakunst de drempel om over eenzaamheid te praten verlagen

Rondje vrijheid: In dit vrije blok laat je je hart spreken. Wat wordt het: dansen in de Silent Disco? Lekker aan de bar hangen en bijkletsen met bekenden? Klauteren en klimmen in The Playground? Of ‘leen’ je liever een mens in de Living Library, voor een goed gesprek over andere levens?