Spetterend openingsfeest in Hattem

Hattem Viert

wanneer
27 aug 2021
14:00 - 21:00

Vrijdag 27 augustus bruist de vernieuwde binnenstad van Hattem van de gezelligheid. Reken op een heerlijke dag boordevol livemuziek, kinderactiviteiten, gezellige terrasjes en spetterende modeshow.

‘Hattem Viert’, vernieuwde binnenstad

Met behoud van de historische grandeur is de herinrichting van de binnenstad van Hattem bijna afgerond en zijn veel straten weer toegankelijk en nog mooier dan voorheen. Reden voor een feestje vonden HAVO en Visit Hattem. Tijdens het heropeningsfeest op vrijdag 27 augustus kunt u genieten van live muziek, kinderactiviteiten en spetterende modeshow. Lees onder de button meer over het programma.

Wanneer

-

Live muziek

Terwijl u geniet van een drankje en hapje brengen diverse akoestische muzikanten fijne muziek ten gehore om de sfeer lekker op gang te brengen. Van tropische zomer muziek tot gezellige Hollandse nummers en van Franse chansons tot groovy jazz nummers.

Aan de bezoekers van Hattem het verzoek om 1,5 m afstand tot elkaar te houden en plaats te nemen op één van de gezellige horeca terrassen. De muziekoptredens gaan van terras naar terras, u hoeft dan ook geen optreden te missen.

Modeshow

‘s Middags om 14:30 uur en 15:30 uur is een modeshow te zien in de Kerkstraat en Kruisstraat. De deelnemende mode- en schoenenzaken en oogmodewinkel zijn; Borst mode, Elferink Schoenen, Modetheater, Nog Steeds Leuk, Pierre Eyecare, Sportplay, Twee Steekjes Los, Wenz Lifestyle en Zusjes Lingerie. De kappers Whair en Young Style en de DA drogist zullen de modellen voorzien van een stralende look. De rode loper wordt gesponsord door Noordman Vloer- en Raambekleding. De fleurige aankleding wordt verzorgd door Sylfleur, Bloemen van Karin en Zus in ‘t Groen.

Kinderactiviteiten

Daarnaast worden voor kinderen aan het begin van de Kerkstraat spelletjes en creatieve activiteiten door Angelart Kunst & zo, Nog Steeds Leuk en Sportplay georganiseerd. Ook kun je je kunstzinnig uitleven bij Atelier Susanne Annot in de Kruisstraat. Bij Henri Bloem kun je hele bijzondere foto’s laten maken.

Wil je kijken naar de modeshow en bij de kinderactiviteiten, ga lekker zitten op de klaargezette stoelen. Op deze manier kan de 1,5 meter goed in acht worden genomen.

Volg de laatste nieuwtjes op Facebook en Instagram.