‘Een rebelse Beethoven tussen de werkbanken van een fietsenwinkel’

Common Ground Festival

wanneer
16 - 17 okt 2021
plaats
Zwolle

Het Common Ground Festival is een nieuw festival voor jazz, roots en klassieke muziek op karakteristieke locaties aan de Thorbeckegracht in Zwolle. Zo zijn er concerten met jonge honden en levende legendes uit binnen- en buitenland in bijvoorbeeld boekhandel Waanders in de Broeren, fietsenwinkel Mechanieker of Wijndragerstoren ’t Beugeltje.

Routes

Het festival vindt plaats op diverse verrassende locaties rondom de Thorbeckegracht. Je koopt een ticket voor een route waarvan je alleen de naam en de startlocatie kent. Zo kun je wel samen met familie of vrienden kaarten voor één specifieke route kopen, maar blijft de avond verder een verrassing. Binnen iedere route bezoek je in ieder geval locatie Waanders in de Broeren, waar je, tussen de boeken, kunt genieten van singer-songwriter Pitou samen met het Artvark Saxophone Quartet en het Matangi String Quartet. Zij worden afgewisseld door het energieke strijkorkest Pynarello dat klassieke muziek voor de next generation speelt, avontuurlijk en uit het hoofd! Welke artiesten er verder in de route te zien zijn, ontdek je pas op de avond zelf, maar voor welke route je ook kiest, je beleeft gegarandeerd een fantastische avond vol jazz, roots en klassieke muziek.

Wanneer

-

Locatie

Thorbeckegracht

  • Adres Thorbeckegracht
    Zwolle

Common Ground for Kids

Common Ground for Kids vormt de opmaat naar het festival met de allerbeste klassieke muziek en jazz uit Nederland speciaal voor kinderen op onder andere festivallocatie Waanders in de Broeren. Het programma valt samen met de Kinderboekenweek en sluit aan bij het thema en de belevingswereld van kinderen. En natuurlijk staat het bol van de jazz en klassieke muziek. Het thema van de Kinderboekenweek 2021 is: ‘Beroepen, worden wat je wil’. En wij weten het antwoord al. Musicus natuurlijk!

Common Ground Festival: zaterdag 16 oktober 2021

19.00 – 00.00 uur

Tickets: You make me feel so Young (regular): €30,-
Pennies from Heaven (support us): €35,-
Mumbles (kinderen t/m 18 jaar): €15,-
Strangers in the Night (student): €20,-
www.commongroundfestival.nl

Common Ground for Kids: 9 t/m 15 oktober 2021

Young Cats Ticket: 5 euro
Kijk op de website www.commongroundfestival.nl voor het programma, de exacte tijden en locaties.

Meer informatie en updates:

Website

Facebook
Instagram
Spotify
YouTube