evenement

Festival Klassieke Muziek Elburg 2022

wanneer
16 - 18 juni
plaats
Elburg

Festival Klassieke Muziek Elburg: 3 dagen vol prachtige Klassieke muziek in het Middeleeuwse Vestingstadje Elburg. De vestingstad is prachtig gelegen op de Veluwe, omringd door bos en water.

Het stadje ademt nog steeds de sfeer van de middeleeuwen en vormt met haar karakteristieke elementen een prachtig decor voor dit festival. Tijdens de wandelconcerten beleeft u meerdere concerten op 1 avond: wandel door de steegjes met een gids en geniet vervolgens van een intiem concert door bekende countertenor Sytse Buwalda in de kloosterkapel of beluister sopraan Olga Zinovieva met orkest in de Sint Nicolaaskerk. Liever een wandeling door de natuur? Kies dan voor de wandelconcerten op Landgoed Zwaluwenburg Elburg van Geldersch Landschap & Kasteelen en beleef Bachs Koffiecantate in een Veluwse Boerderij. Ook vinden er concerten plaats in de Grote Kerk van Elburg en in de sfeervolle Kloosterkapel van Museum Elburg.

U kunt kiezen voor een passe partout voor meerdere dagen maar ook zijn de concerten los van elkaar te boeken. Combineer uw bezoek aan het klassieke muziekfestival bijvoorbeeld met een bezoek aan de musea die Elburg rijk is of geniet in een van de vele goede restaurants. In het gratis programmablad van het festival vindt u tips, wandelroutes en kortingen.

Wanneer

-
-
-

Festival Klassieke Muziek Elburg
Elburg, Wandelconcerten Natuur, Donderdag 16 juni 2022, 15.00
Elburg, Wandelconcerten Vesting, Vrijdag 17 juni 2022, 15.00
Elburg, 360° Mozart, Zaterdag 18 juni 2022, 15.00
Elburg, Passe partout, 16,17,18 juni 2022

Meer informatie & tickets
Via www.festivalklassiekemuziek.nl
Of bel 0900-8191 (45 cnt p min)