evenement

Festival Oeverloos in Zutphen

wanneer
18 - 20 september
plaats
Zutphen

Festival Oeverloos is een heerlijk intiem buitentheaterfestival met mooie theater-, circus-, muziek- en dansvoorstellingen.

Festival Oeverloos is een heerlijk intiem buitentheaterfestival met mooie theater-, circus-, muziek- en dansvoorstellingen. Vanwege de maatregelen is het festival dit jaar kleinschalig. Wees er dus snel bij en bestel alvast je passe-partout! Het festival is in de prachtige omgeving van Zutphen en het IJssellandschap en geschikt voor alle leeftijden. Het programma is verdeeld in een festivalroute en een avondprogramma. De festivalroute voert je langs plekken in de Hoven, de Noorderhaven en de uiterwaarden en natuurlijk naar Het Koelhuis: de centrale locatie in dit weekend. Daar is ook het avondprogramma en komen de artiesten bij elkaar.

Doordat goed rekening is gehouden met COVID-19 maatregelen en veel artiesten al een huishouden vormen, kunnen artiesten hun spectaculaire en publieksgerichte voorstellingen gewoon uitvoeren.

Wanneer

-
-
-

Meer informatie

  • Adres Coenensparkstraat 1
    Zutphen

Voorstellingen
Je kan kijken en luisteren naar acht juweeltjes van voorstellingen: theater, modern circus, dans, zang en muziekproducties. Zo keert Jaap Slagman terug met een solovoorstelling en treden Stefan Sing & Cristiana Casadio op met een spectaculaire combinatie van moderne dans en jongleren. Kira & Anders gaan op zoek naar nieuwe muziek als hun grammofoon er de brui aan geeft. Met acrobatiek en een veelheid aan technieken vinden ze en-passant opwindende dansen uit. Het Koelhuis en Oeverloos strikten ook Muziektheatergroep BOT om tijdens Festival Oeverloos een eerste reeks try-outs te spelen! De voorstelling gaat in 2021 in première.

Passe partouts zijn verkrijgbaar via www.hetkoelhuis.nl:
Incl. muziektheater BOT € 35,00 (kinderen tot 12 jr € 20,00).
Excl. muziektheater BOT € 27,50 (kinderen tot 12 jr € 15,00).

Losse kaarten zijn later nog verkrijkbaar zolang de voorraad strekt.