Winters Zwolle

30 November t/m 01 March 2020

Zwolle viert de winter groots met Winters Zwolle: drie heerlijke maanden lang vol evenementen in de mooie Hanzestad aan de IJssel. De kern van Winters Zwolle zijn de festival weken, die plaats vinden rondom de Grote Markt, het hart van de stad.

In de winter nodigen de koude, donkere dagen uit tot samenkomen rond het haardvuur, bijzondere ontmoetingen en het delen van verhalen. Tijdens Winters Zwolle worden diverse evenementen samengesmolten tot een groot magisch verhaal.

Dus geniet samen met vrienden en/of familie van het wereldberoemde verhalenfestival, de midwinterspooktocht, het circustheaterfestival op grote hoogte, het sprookjesfestival en kerstival. En bezoek ook zeker één van de langer lopende evenementen, zoals het Nederlands IJsbeeldenfestival, De IJsbaan, de World Press Photo tentoonstelling en De Lichtbeelden Route door de historische binnenstad. Aansluitend zijn er nog allerlei concerten, tentoonstellingen en andere kleinere evenementen.

Winter Zwolle vertaalt de meest prachtige winter verhalen naar evenementen voor jong en oud, welk je kunt genieten van 1 december 2019 tot 1 maart 2020.

Locatie

Wanneer

  • -