evenement

Het Drie Wijzen Winterfeest

wanneer
23 nov 2019 - 6 jan 2020
plaats
Elburg

Zandverhalen, de grootste overdekte zandsculpturententoonstelling ter wereld, presenteert van 23 november 2019 tot en met 6 januari 2020 het ‘’Drie Wijzen Winterfeest’’.

Ga ruim 2000 jaar terug in de tijd
Het Winterfeest start in de overdekte Bazaar van de Drie Wijzen. Hier kunt u genieten van Oosterse gastvrijheid. Op de bazaar staan kramen en stands met producten van hoogwaardige kwaliteit. Geniet van Oosterse gerechten en vind bijzondere geschenken om mee te nemen op uw zoektocht naar het kindeke Jezus.

Hier vindt u ook een levende kerststal met dieren uit alle windstreken. In de overdekte stallen waar u vrij door heen kunt lopen kunt u de dieren bewonderen en zelfs tussen het stro met ze knuffelen.

Wanneer

-

Prijzen

Entreeprijs kinderen (t/m 12 jaar)
€ 14,50
Entreeprijs Volwassenen
€ 16,50

Locatie

Zandverhalen

Volg de ster naar het Oosten en vind de kribbe
Tijdens het winterfeest worden de lichten in de expositie gedimd. Zandverhalen daagt u uit om net als de drie Wijzen uit het Oosten de kribbe van Jezus te vinden door het blauwe licht te volgen. Met uw eigen lichtbron bij de hand en schitterende sfeerverlichting in de overdekte expositie start u uw zoektocht door de Zandverhalen. Deze zoektocht leidt u door ruim 5000m2 aan sfeervolle hallen vol met de hoogste kwaliteit zandsculpturen begeleid door metershoge sluisdeuren, duizend jaar oude olijfbomen en historische botters.

Het Drie Wijzen Winterfeest wordt een uniek evenement dat vermaak biedt voor jong en oud en wordt vormgegeven door Aad Peters.