Ecotours Kampen

26 August t/m 30 September 2019

Elke maandag een fietstour door het groen en het buitengebied van de prachtige Hanzestad Kampen met een persoonlijke tourcoach. Bij elk natuurgebied krijg je uitleg over het ontstaan en de beplanting van het gebied.

Voor wie is Ecotours Kampen?

*Je bent actief en op zoek naar ‘verborgen’ stadsnatuur

*Je houdt van rust in combinatie met een bruisend Hanzestadsleven

*Je bent geïnteresseerd in ecologisch, natuurlijk en biologisch leven

*Je wilt mensen ontmoeten met dezelfde interesses

Biketour

-Een fietstour door het groen en het buitengebied van de prachtige Hanzestad Kampen met persoonlijke tourcoach. Bij elk natuurgebied krijgt je uitleg over het ontstaan en de beplanting van het gebied.

  • Koffie/ thee met een biologische koek

  • Bezoek aan een ecologisch gebouwd huis

  • Bezoek aan een pluktuin

  • Sapje

  • Op driekwart van de route kan je genieten van een picknick met biologische- en streekproducten op een idyllische locatie midden in de stadsnatuur.

-Bezoek aan een bijenvereniging

-Presentje

Arrangement: €29 p.p. all inclusive bij gebruik eigen fiets. €39 p.p. all inclusive met huurfiets. Voor de huur van een elektrische fiets (meerprijs €15) neem contact op met Ecotours Kampen via onderstaand mailadres. Duur: ca 4 uur (ligt aan het ritme van de groep) ,17 km. De Biketour gaat van start vanaf 4 deelnemers. Het maximum aantal deelnemers is 10 personen per tour. Opgave kan al vanaf 1 persoon.

De Biketour is te boeken van mei t/m september op de maandagen en start om 10:30 uur. Alle actuele data vind je op de stadsagenda en de tours zijn te reserveren via de pagina tickets. Groepsuitjes (maximaal 20 personen) op andere data zijn aan te vragen via ecotourskampen@gmail.com.

Locatie

Locatie

Ecotours Kampen

Adres
Onder de nieuwe toren 146, 8261CZ Kampen
E-mail
Website
www.visitkampen.nl/nieuws/ecotours-kampen-laat-je-verrassen-in-de-groene-hanzestad-2

Wanneer

  • 26 aug - 30 sep 2019
    elke maandag | - uur