evenement

Dickens Festijn in Deventer 2022

wanneer
10 - 11 dec 2022
plaats
Deventer

Deze editie van het Dickens Festijn is op 10 en 11 december 2022. Het monumentale Bergkwartier is het decor voor dit prachtige Festijn. De 19e eeuwse Engelse stad van Charles Dickens herleeft in volle glorie in het centrum van Deventer.

De 19e eeuwse Engelse stad van Charles Dickens herleeft in volle glorie in het centrum van Deventer. In het historische Bergkwartier komen jaarlijks ruim 950 personages uit de beroemde boeken van deze Engelse schrijver tot leven: van Scrooge tot Oliver Twist, van Mr. Pickwick tot Christmas Carol Singers, van weeskinderen tot kantoorklerken en deftige lieden. Het Dickens Festijn wordt jaarlijks bezocht door ruim 125.000 bezoekers. De toegang is gratis. Wel dient er rekening te worden gehouden met een wachttijd bij de ingang.

Het Dickens festijn wordt jaarlijks bezocht door ruim 125.000 bezoekers. Vanwege de grote bezoekersaantallen dient u rekening te houden met een wachttijd bij de ingang. Toegang tot het Dickens Festijn is alléén mogelijk via de Keizerstraat (t.h.v. de Deventer Schouwburg). Bezoekers worden via dranghekken in de Keizerstraat en de Brinkpoortstraat naar de ingang van het festijn (t.h.v. de Walstraat) geleid, waar het publiek groepsgewijs wordt binnengelaten.

Wanneer

-
-

Locatie

Bergkwartier Deventer