IJsselfestival Zutphen

24 June 2018

Een boeren streekmarkt, de Sterkste Man Challenge, een oplaasbaar piratenschip! Er is voor iedereen wat te doen op IJsselfestival Zutphen. Op (koop)zondag 24 juni 2018 van 12.00 uur tot 18.00 uur is de 6de editie van het gezellige IJsselfestival in Zutphen.

Zo is er een streekmarkt met een rijke variatie aan streekproducten, proeverijen, straattheater, oude boeren ambachten en boerendansen op het mooie 's - Gravenhof. Daarnaast is er een klederdrachtshow en een zeer gevarieerde kunstmarkt. In Zutphen vind je ook een gezellige braderie en optredens van dansgroepen bij de fontein op de Zaadmarkt.

Je kunt ook brommers, oude tractoren en werktuigen bekijken. Sterke mannen kunnen mee doen aan de Sterkste Man Challenge met Wout Zijlstra op de Zaadmarkt.

Op de Groenmarkt vind je een speelplein voor de kleinsten. Kinderen kunnen zich hier laten schminken, springen op een opblaasbaar piratenschip, op de foto gaan als piraat en met de piratensloep mee van de fluisterboot-schipper. Er zal nog veel meer ander kindervermaak zijn.

Haal een visje bij de diverse visrokers terwijl je geniet van het shantykoor. Bij vishandel Hoekstra kan je voor gebakken vis, kibbeling en zoute haring terecht.

Foto's: Genie van Vught

Locatie

Locatie

Centrum Zutphen

Adres
IJsselkade 51, 7201 HD
Website
www.hetijsselfestival.nl/

Wanneer