evenement

Doesburgse Kadedagen - geannuleerd

wanneer
17 - 18 september
plaats
Doesburg

Een uniek tweedaags festival aan de kade met historische schepen, muziek, modeshows, wateractiviteiten en een grote markt, kunstzinnig en culinair.

Update 26-7-2022: door het plotseling overlijden van stuwende kracht Henk Steinvoort is er besloten de Kadedagen in 2022 in Doesburg te annuleren.

Kunstenaars en creatievelingen ontmoeten elkaar voor en achter de kramen op de mooie IJsselkade. Op de diverse horeca-terrassen kan men elkaar spreken onder het genot van een heerlijk kopje koffie, geserveerd door de beste barista's of kan men genieten van de topgerechten gemaakt door de diverse chef-koks die Doesburg rijk is. De plaatselijke ondernemers zullen ook weer volop aanwezig zijn en zullen u laten genieten van echte Doesburgse producten en speciale acties.

Wanneer

-
-

Locatie

IJsselkade

Om er een echt feest van te maken zijn er op beide dagen ook diverse muziekoptredens van (jeugd)bands en andere artiesten. Voor jong en oud zijn er diverse wateractiviteiten, vinden er modeshows en sportdemonstraties plaats. U kunt een aantal historische schepen bekijken en een rondvaart maken. Ook de binnenstad van Doesburg zal tijdens beide dagen gezellig druk zijn. Kortom een evenement dat u niet mag missen!

Benieuwd naar het hele programma? Bezoek de site van Doesburgse Kadedagen.