evenement

Deventer Op Stelten

wanneer
01 - 3 jul 2022
plaats
Deventer

Hoogstaand buitentheater, spektakel op hoog niveau en voorstellingen die de stad in figuurlijke zin op stelten zetten. Het festival is een feestelijke ontmoeting met kunst en cultuur, met openluchtvoorstellingen hoog boven het publiek, maar ook met intieme theaterconfrontaties.

1 tot en met 3 juli staat de binnenstad van Deventer weer ‘Op Stelten’. Op het programma staan weer nationale en internationale topvoorstellingen uit Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, Duitsland, België en Nederland. Op dit moment wordt de laatste hand aan het programma gelegd. Welke theatergroepen precies naar Deventer komen, maken we begin mei bekend. Eén tipje van de sluier kunnen we al oplichten: Close-Act komt terug! Deze feestelijke jubileum editie is wel net iets anders is dan je van het festival gewend bent. Deze 25e editie staat in het teken van verrassende ontmoetingen, nieuwe voorstellingen en oude bekenden, ruimte voor jong talent én ingericht op de veiligheid en gezondheid van onze bezoekers, artiesten en medewerkers.

De grootschalige voorstellingen vinden dit jaar in het Worpplantsoen én op locaties buiten het centrum plaats. Daarnaast zullen veel ‘kleinere’ en mobiele voorstellingen de binnenstad kleuren en jullie verrassen

Wanneer

-
-
-

Locatie

Binnenstad