evenement

Kleur de Hanze in Hattem

wanneer
22 - 30 december
plaats
Hattem

Tijdens de (bijna) laatste 9 dagen van het jaar vindt in 9 Hanzesteden het evenement Kleur de Hanze plaats. Dit spectaculaire lichtevent is een bijzondere interactie tussen mens en gebouw: in elke Hanzestad zijn 1 of meerdere gebouwen omgezet in een kleurplaat, die bewoners, bezoekers of kunstenaars hebben ingekleurd en geupload. Vervolgens wordt deze kleurplaat geprojecteerd op het(Hanze)pand. Hoe bijzonder is dat!

Meer informatie over Kleur de Hanze

Kleur de Hanze in Hattem
Van 22 tot en met 30 december geniet je in alle negen Hanzesteden van een spectaculair lichtevent met kunstwerken van bewoners, bezoekers en kunstenaars. Zo ook in Hanzestad Hattem. Tijdens deze negen dagen geniet je in Hattem van toffe lichtprojecties op het Stadhuis.

Wanneer

-
-
-
-
-
-
-
-
-

Locatie

Het Stadhuis van Hattem

Het Stadhuis van Hattem
Het stadhuis van Hattem is een van de prachtige gebouwen aan de Markt midden in het historische centrum. Het gebouw is het voormalige Heilige Geest gasthuis uit de 14e eeuw. In 1618 werd het gebouw verbouwd in renaissancestijl waarna het in 1625 een geheel wordt met het voormalige Waaggebouw.

Kom jij van 22 tot en met 30 december kijken bij Kleur de Hanze in Hattem? Je vindt het Stadhuis van Hattem op markt 1 in het historische centrum van de stad.