evenement

24-uur Hanze in Zutphen

wanneer
14 oktober
plaats
Zutphen
00:00 - 00:00

Op zaterdag 14 oktober 2023 vindt het evenement 24-uur Hanze plaats in alle negen Hanzesteden tegelijk. Dat weekend barsten de Hanzesteden uit hun voegen met allerlei culturele activiteiten, zoals lezingen, muzikale optredens, tentoonstellingen, workshops en rondleidingen. En als klap op de vuurpijl zijn de meeste musea die avond speciaal open voor publiek! Dus reserveer zaterdag 14 oktober alvast in de agenda, deze 24-uur Hanze wil je niet missen. Benieuwd wat er allemaal te beleven is in Hanzestad Zutphen? Lees dan verder!

24 uur Hanze in Zutphen
In Zutphen ontdek je tijdens 24-uur Hanze de stad met een nacht vol kunst, tentoonstellingen, dans, muziek, cabaret en workshops voor iedereen vanaf 12 jaar tijdens Museumnacht JONG. Naast tal van andere activiteiten vindt er overdag een heus Hanze Koren Festival plaats.

In Hanzestad Zutphen wordt nog druk gewerkt aan een tof programma voor 24-uur Hanze in het kader van het Hanzejaar 2023! Wat al wel zeker is? Je gaat ook hier 24 uur lang genieten van de mooiste Hanze-events! Houd de website in de gaten om op de hoogte te blijven.

Wanneer

-

Hanze Escape Event komt terug!
Speciaal voor 24-uur Hanze komt het Hanze Escape Event eenmalig terug! Weet jij alles over de Hanzesteden en kun je met jouw team de geheime uitgang van de stad binnen 2 uur vinden? Speel dan mee met het speciale Hanze Escape Event, een unieke manier om samen met vrienden of familie een van de Hanzesteden te ontdekken.