Voor professionals en amateurs

Foto- en Filmwedstrijd SPOREN IN DE TIJD

wanneer
1 mei - 1 jun 2023
plaats
Zwolle

De Stad Verbeeldt organiseert maandelijks een foto- en filmwedstrijd in het kader van het Hanzejaar 2023. Iedere maand staat een thema centraal, in mei 2023 is dat Sporen in de tijd. Professionals en amateurs kunnen een foto of fotoserie insturen of kort filmpje rond dit thema, dat gemaakt is in de maand mei 2023. De Stad Verbeeldt werkt aan de kracht van de verbeelding.

Stap naar buiten en je staat in een omgeving vol historie: de uitgesleten sporen in het wegdek, de grote eik in het park, de gracht die ooit werd gegraven. Het zijn, voor wie er oog voor heeft, sporen in de tijd. Wanneer kwam jij kijken? Wat zie je nu?

Stuur je foto of fotoserie met een korte tekst (20 woorden) voor 1 juni 2023 of film van minimaal 1-2 min naar:

Wanneer

1 mei - 1 jun 2023
  • dagelijks: - uur

Prijzen

Entreeprijs
gratis

De prijswinnaars ontvangen een 1e, 2e en 3e prijs voor hun foto/fotoserie of filmpje. Een vakjury selecteert de inzendingen.

Locatie

BrainZ

Het werk van de prijswinnaars wordt geëxposeerd tijdens de expositie Verhalen van Zwolle, Hanzestad aan de IJssel in september 2023 in het Dienstengebouw Harculo, op het Lübeckplein of in de Spoorzone Zwolle. Zo brengen wij een ode aan de kracht van de verbeelding.