Oldtimers, youngtimers en elektrische newtimers!

Lions IJsselvallei Hanzetocht

wanneer
29 mei 2023
plaats
Deventer

Lions IJsselvallei organiseert een prachtige toertocht op Tweede Pinksterdag 29 mei door de IJsselvallei en langs diverse Hanzesteden. Showtime! In Deventer zijn alle bijzondere auto's op de Brink te bewonderen tussen 10:00-12:00 uur.

Negen Hanzesteden aan de IJssel vieren dit jaar het Hanzejaar 2023 met talloze activiteiten. Wij maken als Lions IJsselvallei met een prachtige toertocht op Tweede Pinksterdag 29 mei deel uit van het programma.

Het thema van de Hanzetocht is ‘Ontmoet de wereld van vandaag en morgen in een historisch decor’. Daar passen natuurlijk de talloze oldtimers die deelnemen aan onze IJsselvallei Classics prachtig bij. Maar dit jaar een speciaal aanvullend programma voor elektrische auto’s.

Wanneer

Locatie

Start: Stadsplein de Brink

Heerlijk toeren

Een dagje heerlijk toeren over de Veluwe, door de IJsselvallei en langs Hanzesteden. Onderweg quizvragen beantwoorden. Met een infomarkt en startplaats op de Brink in Deventer; het plein waar Tweede Pinksterdag zowel de elektrische als de klassieke auto’s en youngtimers starten voor hun eigen IJsselvallei Classics.

Net als bij alle andere tochten die we organiseren gaat ook deze keer de opbrengst volledig naar onze goede doelen.

Elektrische auto

Voor rijders van een elektrische auto is het verschijnsel toertocht waarschijnlijk nog nieuw. Voor Lions IJsselvallei is het al de veertiende keer dat we een tocht organiseren. Tot nu toe steeds voor oldtimers en youngtimers vanaf 15 jaar. Deze keer voor het eerst met verschillende soorten auto’s: wat perfect past in het Hanzethema voor dit jaar.

Lions IJsselvallei Hanzetocht
Datum: Maandag 29 mei
Tijdstip showtime in Deventer: 10:00-12:00 uur
Start locatie: De Brink in Deventer
Website voor meer info: www.hanzetocht.nl