evenement

Expositie Zilveren Camera en Expositie Verhalen van Harculo

wanneer
3 september - 2 okt 2022
plaats
Zwolle

De Zilveren Camera is de enige Nederlandse expositie met journalistieke en documentairefotografie. De winnaar is Bart Maat met zijn iconische foto Positie Omtzigt, functie elders.
De Expositie Verhalen van Harculo is tevens te zien met beeldverhalen en multimediale producties van drie professionele fotografen en amateurfotografen over oud-medewerkers, oud-dienstverleners, wijkbewoners.

**De Zilveren Camera is de enige Nederlandse expositie met journalistieke en documentairefotografie. Voor de vierde keer te zien in Zwolle in Harculo. De winnaar is Bart Maat met zijn iconische foto Positie Omtzigt, functie elders.

Tevens is te zien Daily Life met beeldverhalen van studenten Deltion College, opleiding Fotografie.

Wanneer

3 sep - 2 okt 2022
  • elke maandag: - uur
  • elke dinsdag: - uur
  • elke woensdag: - uur
  • elke donderdag: - uur
  • elke vrijdag: - uur
  • elke zaterdag: - uur
  • elke zondag: - uur

Prijzen

Entreeprijs Volwassenen
€ 5,00
Entreeprijs jongeren (t/m 18 jaar)
€ 2,50

Op maandag is de expositie alleen geopend voor groepen uit het onderwijs, die zich van te voren digitaal aanmelden via de website https://destadverbeeldt.nl/expositie-zilveren-camera-2022.
Er is een mogelijkheid voor een rondleiding per groep van 15 personen voor 15 euro per groep.
Het Fotoboek Zilveren Camera is te koop en nog enkele boekwerkjes met Verhalen van Harculo

Locatie

Harculo

De Stad Verbeeldt organiseert ook de Expositie Verhalen van Harculo met beeldverhalen en multimediale producties van drie professionele fotografen en amateurfotografen van oud-medewerkers, oud-dienstverleners en wijkbewoners. Unieke en persoonlijke verhalen in beeld gebracht.

Tenslotte worden foto's geëxposeerd van professionals, amateurs, studenten Journalistiek Windesheim en leerlingen Meander College met de titels Oog voor de ander - Oog voor de toekomst.