Winkelen

Dit zijn de leukste winkels in Zutphen

  • Leestijd 3 minuten
  • 47700 x bekeken

Smalle steegjes, oude middeleeuwse pandjes, gezellige pleintjes, verstilde hofjes. Dat is het straatbeeld van Zutphen. In deze straatjes zitten onverwachte boetiekwinkels en andere kleine zaken. Meestal in smalle, oude panden. Winkelen in Hanzestad Zutphen is een ontdekkingsreis!

  1. 10

    Míramé

    Wil je meewerken aan een groenere toekomst en er mooi en verzorgd uitzien, dan is een bezoek aan Míramé een echte aanrader! Op de website kun je alvast kennismaken met mode van natuurlijke en circulaire stoffen.

    Miramé is begin 2023 verhuisd en zit nu aan de Turfstraat 9 in Zutphen.

  2. 9

    RADIJS Conceptstore

    Kijk rond en verrijk je met de perfecte broek, een tas van veganistisch leer of duurzame sneakers. Handgemaakte of stijlvolle producten voor in je huis of tuin dan wel een bijzonder sieraad of origineel kado.

    Je vindt Radijs Conceptstore aan de Laarstraat 20.

  3. 8

    Appel & Ei

    Appel & Ei in Zutphen heeft een ruim aanbod tweedehands kleding, accessoires en schoenen voor dames en heren. Je vind de ruime winkel in de gezellige Laarstraat, tussen andere leuke creatieve winkels en horeca op loopafstand.

    Appel & Ei zit aan de Laarstraat 23.

  4. 7

    Boekhandel Van Someren & Ten Bosch

    Wees gewaarschuwd: hier vliegen de uren voorbij. Deze boekhandel bestaat sinds 1844 en verkoopt alleen maar boeken, inclusief bijzondere exemplaren. De winkel aan de Turfstraat 19 ademt nog steeds historie. Zeer de moeite waard!

  5. 6

    Noten & Zo

    In de oude binnenstad van Zutphen, aan de Lange Hofstraat 4, ruik je de heerlijke geur van Noten & Zo. Hier voel en proef je de aandacht voor het oude ambacht. Verwennerij voor jezelf en je gasten, écht even genieten.

  6. 5

    Pure Taste - dat proef je!

    De culinaire eetwinkel in Zutphen! Pure Taste is voor mensen die van iets bijzonders houden. Voor fijnproevers die opzoek zijn naar een unieke smaakbeleving. Je kunt hier terecht voor bijzondere kaas- en worstsoorten, voor verschillende soorten olijfolie en azijnen. Voor unieke wijnen en diverse andere soorten food.

    Pure Taste zit aan de Korte Hofstraat 16.

  7. 4

    Mevrouw Bagijn

    Mevrouw Bagijn is een winkel gevestigd in een middeleeuws pand ‘de Krauwel’ aan de Lange Hofstraat 30. De sfeervolle winkel biedt een smaakvol samengesteld en eigentijds assortiment op het gebied van tassen, sieraden, serviezen, woonaccessoires en meubelen. Voor een leuk en bijzonder cadeau (ook voor mannen!) bent u bij mevrouw bagijn ook absoluut aan het juiste adres.

  8. 3

    Woonboulevard Zutphen

    Kan jouw inrichting wel een oppepper gebruiken? Ben je net verhuisd? Of gewoon dol op woonspullen? Ga dan naar de woonboulevard op het Polplein in Zutphen. Hier hebben ze alles in huis om jouw woning tot leven te laten komen met de laatste interieurtrends. Met vijf winkels samen onder één dak maak je jouw droominterieur tot een realiteit. De adviseurs en stylisten van Woonboulevard Zutphen staan voor je klaar om het beste in je huis te halen!

  9. 2

    Fair Tale

    In het hartje van de stad, in een prachtig karakteristiek pand vind je Fair Tale . Bij Fair Tale kom je voor een mooi cadeau met een goed verhaal. Met liefde en zorg gemaakt. Natuurlijke verzorgingsproducten, ecologische planten, vegan kookboeken, herbruikbare boterhamzakjes, duurzame waterflessen, handgemaakte manden, schone schoonmaakmiddelen.

    Alles voor een duurzame lifestyle vind je bij Fair Tale Zutphen aan de Korte Beukerstraat 14.

  10. 1

    Living & Giving

    In de lifestyle woonwinkel Living and Giving vind je de laatste trends voor sfeer en wonen én inspiratievolle woonideeën. Woonaccessoires die je het gevoel geven van thuiskomen en die de finishing touch zijn van een mooie kamer. Living & Giving zit aan de Korte Hofstraat 1a.