Evenementen


 1. Open Monumentendagen - alle Hanzesteden

  Open Monumentendagen - alle Hanzesteden

  Open Monumentendag, Nederland

  Dit jaar is het thema: Plekken van Plezier. In dit weekend kan je de mooiste monumenten in Nederland bezoeken! De 4000 monumenten zijn voor iedereen gratis toegangkelijk. Dit is een kans die je niet wilt missen! In de negen historische Hanzesteden zijn diverse monumenten te bezoeken.

  Bekijk dit evenement
 2. Blije Bietjes Foodfestival

  Blije Bietjes Foodfestival

  Een tweedaags foodfestival waarbij het Plantagepark in Harderwijk omgetoverd wordt tot werkelijk culinair paradijs. De meest uiteenlopende foodtrucks, barren en live muziek.

  Bekijk dit evenement
 3. Toverfluit RAP Hanzehof - Zutphen

  Toverfluit RAP Hanzehof - Zutphen

  Hanzehof - Zutphen, Zutphen

  Sopraan Johannette Zomer presenteert in 2019 het operaproject Toverfluit RAP. Die Zauberflöte behoort tot de bekendste en meest opgevoerde opera uit Mozarts repertoire. De Toverfluit RAP combineert klassieke muziek met rap- en hiphopmuziek. Toverfluit RAP wordt uitgevoerd door een grote variatie aan vocalisten. Aan de productie werken behalve Johannette Zomer (Koningin van de Nacht) ook rapper Pjotr (Most Wanted 2018 – Melkweg Amsterdam), Marlieke Haandrikman (Pamina), Sanne Cordes (Papagena), Frans Fiselier, (Sarastro) en Charlotte Margiono (zangcoach) mee.

  Bekijk dit evenement