24 uur in de Hanzesteden Deventer, Zutphen, Doesburg

Ga je 24 uur naar de Hanzesteden Deventer, Zutphen, Doesburg? Dan kun je perfect de highlights van elke stad zien. Van de oudste bibliotheek van Nederland tot het Mosterdmuseum. Deze culturele, culinaire en historische hotspots mag je tijdens je stedentrip niet missen.

Zowel Deventer, Zutphen als Doesburg is een goede start van je stedentrip. Op welk tijdstip je waar bent, maakt niet uit. Maar de volgende highlights mag je niet missen.

5 topactiviteiten in Deventer

Hanzestad Deventer heeft alles in huis voor een onvergetelijke stedentrip! Vijf hotspots voor een bezoek aan Deventer:
Ontbijttip: De Croissanterie
Cultuurtip: Boekenmarkt (eerste zondag van augustus)
Lunchtip: Fooddock
Winkeltip: Deventer Borstelwinkel
Dinertip: Restaurant ’t Arsenaal

5 topactiviteiten in Zutphen

Zutphen heeft unieke culturele bezienswaardigheden en kent tal van vegetarische en andere heerlijke restaurants en cafés. Vijf hotspots in Zutphen die je niet mag missen als je 24 uur in de Hanzesteden verblijft:
Ontbijttip: Grandcafé Picknick
Cultuurtip: oudste bibliotheek De Librije
Lunchtip: Lunchroom De France
Winkeltip: Boekhandel Van Someren & Ten Bosch
Dinertip: Bij d’n Open Haard

5 topactiviteiten in Doesburg

Binnen een middeleeuws stratenpatroon vind je prachtige bezienswaardigheden, leuke winkels en gezellige terrassen. Vijf hotspots voor een bezoek aan Doesburg:
Ontbijttip: Betram & Brood
Cultuurtip: het Mosterdmuseum
Lunchtip: Lunchroom La Fleur
Winkeltip: Delicatessenwinkel Meipoort
Dinertip: Grand café Het Arsenaal

Verblijf je 24 uur in de Hanzesteden Deventer, Zutphen en Doesburg dan heb je natuurlijk ook een slaapplek nodig. In welke stad blijf jij overnachten? Zowel in Deventer, Zutphen als Doesburg is het heerlijk slapen. Kies voor een hotel, een camping of een b&b - er is voor ieder wat wils. Leer de Hanzesteden en hun prachtige omgeving nog beter kennen, door 48 uur in Deventer, Zutphen en Doesburg te verblijven!