De zilveren Karper

plaats
Kampen

Het ruime appartement, aan de Graafschap, ligt aan de rand van de oude binnenstad van Kampen. Winkelstraat, musea, stadsgracht en park zijn op loopafstand. In de gloriedagen van Kampen was de bedrijvigheid geconcentreerd rond de Bovenkerk en Koornmarktspoort, welke nog geen 150 meter van het appartement verwijderd liggen.

Het net afgewerkte studioappartement bevindt zich op de begane grond en is voorzien van alle moderne gemakken. Via de openslaande deuren proeft u de gezellige sfeer van de historische wijk. Er is een ruime vier-persoons zitgelegenheid en eethoek. Er zijn twee royale en comfortabele eenpersoonsbedden (eventueel uit elkaar te schuiven).

Een flatscreen TV met Netflix en een keukentje met benodigdheden als een combimagnetron maken het geheel af. Er is een aparte sanitaire ruimte met wc, wastafel en douchecabine. Uw auto parkeert U nabij ‘De Zilveren Karper’ aan de gracht (betaald van 9 tot 20 uur, zondags gratis) of kunt U gratis parkeren op loopafstand in de Engelenbergstraat of Hendrik van Viandenstraat.

Kortom, alle luxe en comfort om u een onvergetelijk verblijf in Kampen te garanderen.

Contactinformatie

De zilveren Karper

voorzieningen

Ligging

  • In het centrum

Voorzieningen B&B kamer

  • Eigen badkamer
  • Televisie