B&B Juttershoek

plaats
Kampen

Keuze uit drie kamers:

Schoener

De Schoener is een ruime kamer van 14,5 m2. De kamer heeft een eigen opgang en een vrij uitzicht op de prachtige Bovenkerk en het Muntplein. Het bed bestaat uit twee losse, extra lange bedden. De kamer heeft een eigen kitchenette. De ronde eettafel geeft deze kamer een extra huiselijke sfeer. Optimaal voor zowel een kort als een langer verblijf. Op deze kamer kunnen maximaal 3 gasten slapen. Voor de derde persoon is er een logeer matras beschikbaar. Daarnaast kan de kamer gekoppeld worden met de kamer Klipper.

Klipper

De Klipper is een royale kamer van 13,5 m2 met een extra lang (2.10 meter) boxspring bed. De kamer heeft alles wat je nodig hebt voor een aangenaam verblijf, waarbij het je aan niets zal ontbreken. Het is een tweepersoonskamer en in overleg kan er met een logeermatras een derde gast overnachten. De kamer kan geschakeld worden met de kamer Schoener.

Boeier

De Boeier is een knusse kamer van 12m2. De kamer is onder andere uitgerust met een groot schuifraam en een fijn uitschuifbaar tweepersoons bankbed. Zo kan er dus eenvoudig een bed voor een tweede gast gemaakt worden. De privé douche- en toiletcombinatie bevindt zich in het halletje achter de kamer.

Contactinformatie

B&B Juttershoek

voorzieningen

Ligging

  • In het centrum

Voorzieningen B&B kamer

  • Koffie/Thee faciliteiten