Appartementen Hotel Deventer

plaats
Deventer

Beide appartementen beschikken over ruim opgezet sanitair en een woonkamer met open keuken. De slaapkamer is afsluitbaar. Door 2 deuren te openen kunnen beide appartementen gekoppeld worden zodat u er ook met z'n 4-en kunt verblijven. Wel zo gezellig als u met een gezin bent of vriendengroepje.

De wifi (glasvezel) is gratis en er is een ontbijtbezorgservice. De fietsenstalling is gratis en als u uw auto wilt parkeren dan kunt u dat betaald bij het appartement doen of gratis aan de overkant van de IJssel en dan met het pontje overvaren. De appartementen liggen praktisch aan de aanlegsteiger van het pontje.

De appartementen liggen in het centrum van Deventer in het mooie Noorderbergkwartier. Restaurants, winkels, het Stadhuis, theater, filmzalen, café's, de Lebuïnustoren en natuurlijk de IJssel bevinden zich op loopafstand. Het is een prachtig gedeelte van de stad en heel divers. Het Grote Kerkhof is een heel mooi plein waar u rustig kunt zitten of wandelen. Dat kunt u ook langs de IJssel doen. En als u naar het centrale plein de Brink wilt, dan loopt u 7 minuten en dan bent u er.

Contactinformatie

Appartementen Hotel Deventer

voorzieningen

Wifi

  • Gratis Wifi

Voorzieningen B&B kamer

  • Eigen badkamer
  • Koffie/Thee faciliteiten