B&B De Graaf van Campen

plaats
Kampen

Kom heerlijk overnachten (én ontbijten) in één van de luxe kamers in onze bruisende, Hartelijke Hanzestad Kampen! Met de historische binnenstad op loopafstand en de IJssel stromend door de achtertuin is De Graaf van Campen de ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan Kampen.

De magnifieke skyline langs de IJssel, de Stadsbrug met gouden wielen, de indrukwekkende poorten en de historische binnenstad met honderden monumenten geven de stad een authentieke uitstraling. Op steenworp afstand van o.a. Zwolle en Elburg met leuke winkelcentra en prachtige natuurgebieden (o.a. het nieuw gegraven Reevediep) is er voor een ieder wat te beleven. Rondom Kampen zijn meerdere fantastische fiets- en wandelroutes.

B&B De Graaf van Campen is sinds het voorjaar van 2022 gevestigd in het centrum van de oude Hanzestad Kampen waar je vele leuke restaurants en terrassen vindt én een prachtig stadspark op loopafstand.

Vanzelfsprekend maken wij een heerlijk, uitgebreid ontbijt voor je klaar (welke op de kamer genuttigd kan worden, maar ook op een kleedje langs de IJssel!).

Contactinformatie

B&B De Graaf van Campen

voorzieningen

Wifi

  • Gratis Wifi

Voorzieningen B&B kamer

  • Eigen badkamer