Dagje weg

Hier moet je zijn in Hasselt

  • Leestijd 2 minuten
  • 8399 x bekeken

Hanzestad Hasselt is een echt bedevaartsoord met karakter. Ontdek het religieus erfgoed van Hasselt en ervaar hoe geloof en devotie al eeuwenlang verweven zijn met deze vestingstad aan het Zwartewater. Hasselt, Hanzestad voor rust en bezinning. #hiermoetjezijn in Hasselt.

Voor de Hanzestad Hasselt is een speciale website opgericht. Op deze website vind je een overzicht van restaurants en winkels die bezorgen in Hasselt.

BezorgeninHasselt.nl

Fietsen langs de Hanzesteden Kampen en Hasselt

De route van dit Hanzerondje neemt je mee langs het afwisselende rivierenlandschap in de IJsseldelta tussen de twee historische Hanzesteden Kampen en Hasselt. Al fietsend worden je prachtige vergezichten in het polderlandschap gegund en een kijkje in de binnensteden van Kampen en Hasselt. Je verblijft met dit arrangement twee nachten in naburig Zwartsluis, bij Hotel Zwartewater. Zo heb je alle tijd om de omgeving per fiets te verkennen.

Boek dit bijzondere arrangement bij Hotel Zwartewater en kijk voor de mogelijkheden op:
www.hotelzwartewater.nl

Christoffelpad Hasselt
Christoffelpad Hasselt

Wandelen over eeuwenoude sporen met het Christoffelpad

Twee dagen wandelen onder bescherming van Christoffel door een eeuwenoud landschap. Een meerdaagse tocht met mystieke plekken, religieuze symbolen, oer-Hollandse dijken, middeleeuwse en moderne polders, rietvelden, landgoederen, bossen, moeras en rivieren. Meer dan veertig afwisselende kilometers door IJsseldelta, Weerribben-Wieden en het Hoge Land van Vollenhove met vier sfeervolle plaatsen als tussenstop.

Boek dit bijzondere arrangement bij Hotel Zwartewater en kijk voor de mogelijkheden op www.hotelzwartewater.nl