Culinair

Dit zijn de 5 lekkerste restaurants in Hattem

 • Leestijd 2 minuten
 • 15129 x bekeken

Uit eten in Hanzestad Hattem is alsof je op vakantie bent. Het oude stratenpatroon, de knusse terrassen en de aardige mensen. Hier is het goed vertoeven. Maar naar welk restaurant ga je bij een bezoek aan deze oude Hanzestad? Dit zijn de leukste restaurants van Hattem.

 1. Herberg Molencaten

  Herberg Molencaten is een sfeervol restaurant, gelegen midden in de bossen en vlakbij het centrum van Hattem. Geniet bij de openhaard in de molenkamer of op het overdekte terras van allerlei lekkers. Ga je dineren? Dan staat er onder andere slibtong, scholfilet, gebakken varkenshaas en friet van zoete aardappel op het menu. Waar: Molencaten 7

 2. De Voorburcht

  Uit eten in een burcht! Verstopt in het historische centrum van Hattem, staan de overblijfselen van de Voorburcht. Hier vind je het prachtige restaurant De Voorburcht. Hier geniet je van lokale producten en internationale invloeden uit de keuken. Waar: Adelaarshoek 18

 3. Banka Hattem

  Bij Banka kan je altijd terecht voor een heerlijk gebakje met een goede kop koffie. Daarnaast kan je er genieten van een high tea, goed glas wijn of een heerlijk diner. Banka serveert vooral huisgemaakte gerechten van eerlijke & lokale producten.
  Waar: Markt 5

 4. De Ridderhof Pannenkoekenbakkerij en Kiprestaurant

  In een prachtig historisch pand, tegenover het bakkerijmuseum, is een pannenkoekenbakkerij en kiprestaurant gevestigd. Pannenkoeken worden op ambachtelijk wijze gebakken en worden vrijwel geheel bereid met verse ingrediënten en met meel van de streekmolen “de Fortuin”.

 5. Keuken van Caatje

  Lekker genieten! Dat gaat lukken in restaurant 'De Keuken van Caatje'! In dit restaurant op Molecaten Park De Leemkule (vakantiepark & camping) kun je uitgebreid lunchen, lekker lang dineren of even uitrusten van het wandelen of fietsen onder het genot van een kop koffie met overheerlijke appeltaart.