Culinair

Deze 5 restaurants in Deventer mag je niet missen

 • Leestijd 2 minuten
 • 7330 x bekeken

De sfeervolle binnenstad van Deventer leent zich perfect voor een etentje. Of je nu kiest voor Mexicaans, Japans, Frans of Mediterraan - in Deventer kun je het vinden en smaakt het allemaal ontzettend lekker. Ga je uit eten in Deventer, kies dan voor één van deze restaurants.

Vrijwel al deze restaurants serveren traditionele gerechten uit de Hanzetijd en regionale producten. Hanzerestaurants herken je aan het Hanzestedenschildje.

 1. El Popo

  Dit is hét Mexicaanse restaurant van Deventer en omstreken. De sfeer is ongedwongen en de inrichting kleurrijk. Hier vind je veel Mexicaanse specialiteiten, heerlijke sparerib, sissende fajitas en vegetarische specialiteiten.
  Waar: Brink 13

 2. Restaurant ’T Arsenaal

  Een romantische binnentuin waar je op zomerse dagen sfeervol kunt lunchen en romantisch kunt dineren. In de keuken van ’t Arsenaal worden Franse, Mediterrane gerechten bereid. Uitsluitend met verse, eerlijke en regionale ingrediënten.
  Waar: Nieuwe Markt 33-34

 3. A Taste of Honey

  Geniet van zelfgemaakte taarten, verse bagels, salades en pure wijnen en bieren. A Taste of Honey is van alles wat en dat maakt het zo bijzonder en leuk. Het is een gezellige, ietwat rommelige gelegenheid met een fantasierijke inrichten. Alles met liefde bereidt!
  Waar: Spijkerboorsteeg 27

 4. Jackies NYC

  Dit luxe en trendy restaurant is geïnspireerd op de zinderende en spannende keuken van New York City. Naast vele invloeden uit China Town staat Jackies NYC bekend om haar US Steaks, de verse sushi, kreeg en mooie oesters en specialiteiten als eendenborst en de huisbereide nagerechten.
  Waar: Grote Poot 19

 5. Restaurant Bouwkunde

  Restaurant Bouwkunde is gelegen in de mooie binnenstad van Deventer. Hier kan je op een gezellige, informele en stijlvolle manier eten en genieten van de lekkerste wijnen.
  Waar: Klooster 2-4